Aurelian6n2 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Voi nu ati despicat firul in 4 ci in 444. Acum fiecare vorbeste din experientele proprii si dupa anumite scheme ca doar nu este cate o singura schema functionala pt. un amplificator simplu operational.@Rila mergi la un magazin de componente electronice si cumpara-ti un kit de filtru activ sau un kit de corector de ton ceva si poate obtii ce iti doresti, ca aici toti o dam in teorie si s-ar putea sa inceapa sa te doara caputul... . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Desi opiniile exprimate se supun subiectivismului, totusi legile electronicii nu se schimba, acuma evident ca nu zic ca as avea eu dreptatea absoluta, nimeni nu cred ca poate spune asta, eu spun doar cum vad lucrurile si intervin de obicei acolo unde observ ( eu ) erori sau sugestii precautive fara prea multe beneficii, iar situatia de fata este cat se poate de simpla, se cere un filtru trece jos pentru a opri mediile+inaltele, sunt mii si mii de versiuni dar toate se bazeaza pe aceeasi constanta RC, e doar o problema de abordare, mai multe drumuri catre aceeasi destinatie.Un filtru low pass se poate obtine si fara AO si fara alimentare simetrica, pur si simplu un npn de semnal mic in configuratie emitor comun, cu un RC pe baza la intrare, foarte simplu si duce la acelasi rezultat, adica atenuarea amplificarii a tot ceea ce trece peste frecventa aleasa. Link spre comentariu
Rila Postat Iulie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2013 Imi puteti face o schema va rog pentru acest filtru cu tranzistor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum