Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema filtru low pass cu utc4558

Rila

Postări Recomandate

Voi nu ati despicat firul in 4 ci in 444. Acum fiecare vorbeste din experientele proprii si dupa anumite scheme ca doar nu este cate o singura schema functionala pt. un amplificator simplu operational.@Rila mergi la un magazin de componente electronice si cumpara-ti un kit de filtru activ sau un kit de corector de ton ceva si poate obtii ce iti doresti, ca aici toti o dam in teorie si s-ar putea sa inceapa sa te doara caputul... :da .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rila

6

• Marian

4

• Aurelian6n2

3

• Ionut Pavel

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Desi opiniile exprimate se supun subiectivismului, totusi legile electronicii nu se schimba, acuma evident ca nu zic ca as avea eu dreptatea absoluta, nimeni nu cred ca poate spune asta, eu spun doar cum vad lucrurile si intervin de obicei acolo unde observ ( eu ) erori sau sugestii precautive fara prea multe beneficii, iar situatia de fata este cat se poate de simpla, se cere un filtru trece jos pentru a opri mediile+inaltele, sunt mii si mii de versiuni dar toate se bazeaza pe aceeasi constanta RC, e doar o problema de abordare, mai multe drumuri catre aceeasi destinatie.Un filtru low pass se poate obtine si fara AO si fara alimentare simetrica, pur si simplu un npn de semnal mic in configuratie emitor comun, cu un RC pe baza la intrare, foarte simplu si duce la acelasi rezultat, adica atenuarea amplificarii a tot ceea ce trece peste frecventa aleasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări