Vizitator avi Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 Salut.Mi s-a defectat scanerul la multifinctional. Adica scaneaza pina la jumatatea paginii si apoi imaginea este neagra. Practic nu mai pot scana decit formate A5. Cred ca este defect cablul panglica de la echipamentul mobil. Stie cineva daca poate fi inlocuit si unde se gasesc astfel de cabluri? Merita sa inceerc inlocuirea sau cumpar alt multifunctional? Am mare nevoie de el. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator avi Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 Salut! Nu mai banuiesc, sint sigur! Am desfacut scanerul si am masurat cablul. Unul din fire face intrerupere cind echipamentul mobil ajunge cam la jumatatea cursei. Deci unde se pot gasi astfel de cabluri? Cei de pe aici mi-au spus ca pot lua doar de pe la alt multifunctional defect dar nu am gasit asa ceva. Multumesc! Link spre comentariu
paul Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 Daca ai mare nevoie de scula, inlocuieste cu o bucata de cablu multifilar subtire (cabluri din PC), pina gasesti ce-ti trebe.Asa am facut si eu cu o imprimanta si a mers bine. Singura "smecherie" e sa lipesti capetele calbului cu putin adeziv.Succes. Link spre comentariu
Vizitator avi Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 Nu sint sigur ca merge. Nu are aceeasi elasticitate. In plus are un spatiu limitat in care trebuie sa se incadreze, trebuie sa alunece lin fara sa se lipeasca de sticla sau sa se blocheze si trebuie sa opuna o rezistenta minima la deplasarea capului de citire. Sincer, la scaner nu cred ca merge indiferent de cit de subtire este cablul, la imprimanta da. In plus cablurile izolate in PVC sau in ce or fi ele izolate au tendinta de a se lipi de sticla. Asta ca sa nu mai vorbesc de capetele prelucrate special pentru a putea fi introduse in conectoare. Oricum multumesc pentru sugestie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum