caris Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Am si eu o problema, ca la mine la firma unde lucrez, exista un cnc mare si metrolog unde se verifica piesele dupa ce ies de la cnc, acest metrolog sau mai bine zis CTC foloseste binenteles un pc, si de la un timp dupa ce electricienii au facut nu stiu ce modificari de au mai pus ceva prize in plus atat 220v cat si 380v, apare problema ca ori de cate ori vin sa sudez in apropierea acestui calculator , cum apas pe butonul de sudare de la mig, apare o eroare pe calculator, mentionez ca am incercat si printrun voltage regulator si tot asa, si chiar si printrun filtru care mi la dat cineva si tot asa, apare o eroare in metrolog pe calculator cand apas butonu de incepere a sudarii. Am incercat chiar si fara masa , doar nul si faza. CE SAI FAC? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 5, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 5, 2013 probabil ceva inductii electromagnetice si paraziti de aceeasi natura Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Inele de ferita pe toate cablurile de la pc, cu fiecare cablu faci cat mai multe spire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum