Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent LA78045 ?

Postări Recomandate

LA78045 echivalent cu LA78040 = TDA78040

eu as zice sa va mai puneti cenusa in cap inca o data , pentru ca mai aveti o timpenie scrisa in citatul de mai sus .TDA78040 INCA NU S-A INVENTAT PE PLANETA PAMINT . recomandarea mea este sa nu mai preluati cu copy-paste toate idioteniile postate de diversi aurolaci de chinezi cu mintea tulbure --- sau de gogomani care sint atit de prosti incit nu stiu nici macar sa citeasca ce scrie pe o piesa oarecare si / sau inventeaza ei denumiri noi --- si sa mai si ginditi cu mintile proprii cind postati ceva pe forum . IN CONCLUZIE , DOAR LA78040 EXISTA .
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragutzzz_112

7

• leoncris

3

• Vas

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Circuitele LA78040 si LA78045 au aceeasi configuratie a pinilor ,nu difera absolut deloc, singura diferenta intre ele fiind curentul maxim care la LA78040 este de 1,8A iar la circ.LA78045 este de 2,2A.Deci LA78045 se poate monta linistit in loc de LA78040 dar LA78040 in loc de LA78045 nu se poate monta,riscand sa se arda.Circuitul LA7840 are pinul1 la masa si alimentarea pe pinul 6 si este total diferit de cele 2 aflate in discutie mai sus.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări