Vizitator bogdanbogdan12 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Buna ziua!Am un tvtunner Winfast DV2000 si a inceput sa imi faca figuri,mai exact am schimbat windows xp si am instalat windows 7, imi vede toate programele dar fara sunet,am doar un fasait pe jumatate de canale,restu merg perfect.Nu pot schimba pe tasta A sunetul.Inainte cand apasam A trecea pe sunet BG sau ceva de genul asta si disparea fasaitul si se auzea bine dar acum apas A degeaba.Daca stie cineva vreo rezolvare.Multumesc! Link spre comentariu
costy19 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Pai cauze pot fii mai multe , ce-am, vazut pe internet el nu prea este destinat la win 7, asa am si eu o placa tv tunner din anul2003 care a trecut din mainile mai multor utilizatori , inclusiv si a mea, si care merge prefect, adica fac captura, ma uit la tv , ascult radio etc, dar pe langa asta ea este o antichitate, prin simplul fapt ca am instalat sistemul win7 si a mers 2 ore, eeee cand aveam win xp sp2-sp3 nu conteaza merge fara probleme,concluzia este ca daca ai cartea tv tunerului s-au pe cd este specificat si alte sisteme de operare atunci ea trebuie sa functioneze , daca nu atunci nu va functiona cum ti-ai dorii, poate ai o solutie cu dscaler http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm Nu necesita driverele originale, trebuie instalat doar dscaler si gata ai rezolvat problema, daca nici cu asta nu merge atunci pare rau dar el va functiona doar pe win xp. Bafta SUNE-MI CE AI REZOLVAT Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Click dreapta pe iconita, properties, in tabul compatibility mode bifezi win xp. Daca nici asa nu merge, mai jonglezi cu driverele, softul etc. Link spre comentariu
Vizitator bogdanbogdan12 Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Pai chestia este ca jumatate de programe ,vreo 30,imi merg perfect.Oricum mersi pentru raspunsuri.O sa incerc variantele propuse. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum