Fernandes Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Vreau sa imi cumpar un tv Panasonic ca in linkul de mai jos si vreau sa stiu de la cei care au acest tv daca au probleme cu el, etc etc. Parerea mea ca isi merita banii (520 ron).Voi ce ziceti? http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=511 Link spre comentariu
lulu07 Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 made in ........?garantie ... ani?la cati km. de.......... sevice(panasonic) locuiesti?TIMP DE FUNCTIONARE PRECONIZAT DE ......TINE? :smt017 Link spre comentariu
Tavi Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 pai cat ai vrea sa fie un daewoo mono ordinar facut in cehia ? :smt003 sau tu chiar crezi ca o sa cumperi un panasonic de la mama lui la banii astia ? Link spre comentariu
Fernandes Postat August 22, 2006 Autor Partajează Postat August 22, 2006 Adica tu vrei sa zici ca tv meu e un daewoo mono ordinar facut in cehia!!!Te inseli amarnic.E facut in polonia!!!=))deci el merge bine la banii astia,made in polonia,garantie 2 ani, stau departe de service si ma astept sa functioneze vreo 2 ani fara interventie. Link spre comentariu
lulu07 Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 ma astept sa functioneze vreo 2 ani fara interventie.bine gandit :supz: ai grija sa-i numeri zilele dupa ......... :finga: Link spre comentariu
Tavi Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 nu a zis nimeni ca se strica :)am zis doar ca panasonic nu mai e panasonic in cazul tv-urilor mici , de ceva vreme , deci nu are de ce sa fie scumpcehia, polonia tot aia e , stiam ca panasonic si-a mutat acum cativa ani toata productia tv din UK in cehia pentru a face fatza concurentei preturilor mici si televizoarelor proaste :smt003 Link spre comentariu
Fernandes Postat August 23, 2006 Autor Partajează Postat August 23, 2006 Deci tv asta este facut de panasonic, dar cum se intampla in multe alte firme, acelasi model este produs in functie de tara din care provine consumatorul.In cazul romaniei, productie in cehia, preturi mici, calitate pe masura.Eu nu cred ca si-a mutat toata productia tv in cehia, ci doar s-a extins si in cehia cum a zis si TARA, pt a face fata concurentei.Iar productia din cehia ajunge in doar 4 tari, romania, ungaria, cehia si numai stiu.Va salut si numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum