strombi Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Buna Ziua am un nokia 5130 c2 expres music la care nu ii mai functioneaza pur si simplu butonul de power si nu stiu ce e de facut in situatia asta?Ma puteti sfatuii in vrun fel? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Ori sa dezlipit de pe placa,ori sa stricat pur si simplu si trebuie inlocuit ,verificati ! Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2013 Are 2 contacti din cupru actionati de o mica tablita facand scurt intre cei 2 contacti se actioneaza butonu insa la mine nu se intampla lucru asta ori ce as face butonul acela nu se actioneaza si e urat ca e incorporat cu placa de baza a telefonului. Link spre comentariu
bugytech Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Dezlipeste folia alba de plastic cu pastilele metalice de pe placa de baza si fa contact pe butonul Power cu o penseta. Verifica daca incarca telefonul. "Nu merge butonul de Power" este ceva generic.... Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Am rezolvat problema era mai grava,era integratul care controla tastatura oxidase un pin si oxidase fix ala care controla butonu de power.L-am inlocuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum