Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 radio sd/usb mp3 player waxiba xb 921ur stricat.Nu se mai aude nimic.Nu stiu ce sa-i fac sa mearga.AJUTOR! MULTUMESC. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 in primul rand desfa-l si verifica firele, sa nu fie vreunul dezlipit, si eventual pune o poza cu interiorul Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 in primul rand desfa-l si verifica firele, sa nu fie vreunul dezlipit, si eventual pune o poza cu interiorulnu e nimic dezlipit Link spre comentariu
IsBlacks Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 verifica sa nu fie vre-o rezistenta arsa, cum este alimentat radio/sd/usb/mp3-ul? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Fire dezilipite singure? Verifica daca se alimenteaza prima data. Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Fire dezilipite singure? Verifica daca se alimenteaza prima data.se alimenteaza. Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 verifica sa nu fie vre-o rezistenta arsa, cum este alimentat radio/sd/usb/mp3-ul?Are baterie 6v reincarcabila , cu transformator . Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Nu se vede clar in poza dar piesa in capsula TO220 ce este ?tranzistor ?stabilizator?poate acolo e problema. Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Nu se vede clar in poza dar piesa in capsula TO220 ce este ?tranzistor ?stabilizator?poate acolo e problema.CARE CAPSULA? Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Nu se vede clar in poza dar piesa in capsula TO220 ce este ?tranzistor ?stabilizator?poate acolo e problema.CA SA INTELEGETI MAI BINE:http://www.youtube.com/watch?v=WaUwMpou ... e=youtu.be. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 CE am incercuti eu cu rosu. Link spre comentariu
vio2007 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Langa piesa incercuita cu rou este finalul audio cu radiator,vezi daca se incinge. Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Langa piesa incercuita cu rou este finalul audio cu radiator,vezi daca se incinge.da, se incalzeste ( nu prea rau ) . Link spre comentariu
Vizitator Sandel Postolache Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 salut! am si eu unul la fel a cazut si sa desfacut in doua :( sau rupt toate firele de alimentare,am nevoie de o poza clara cu pozitia firelor cum vin lipite de la acumulator si baterii pe placuta mica de alimentare si din ea in placa mare.ma poate ajuta cineva? multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum