Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare boxe / proiect Dayton BR-1

player4

Postări Recomandate

Va supun atentiei un proiect care se gaseste sub forma de kit aici:

http://www.daytonaudio.com/index.php/br ... -pair.html

(aveti si pdf-ul cu toate detaliile acolo)

Ideea mi-a venit cand am pus mana pe niste boxe conrad din mdf de 16, destul de bine ramforsate pe interior, avand un volum util de 14 L (deci cu 0.7L mai putin fata de cel din proiectul original)... Intamplarea ca facut ca noile difuzoare sa le aiba ahegyes la vanzare..

Asa aratau boxele la inceput:

Posted Image

Distanta intre centrele difuoarelor este de 15cm, fata de 14.6cm cat e indicata in manual, deci in afara de pozitionarea tw pe marginea bafle-ului, sper sa nu existe alte diferente majore..

Asa arata dupa ce am largit decupajele pt tw si pt posturile de conectare (alea de bas si tub BR au ramas la fel):

Posted Image

Momentan lucrez la filtru. revin cu impresii dupa primele auditii!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• player4

4

• laur+

1

am finalizat filtrul si am facut prima auditie azi:-sunet destul de analitic, -joasele sunt surprinzatoare pt niste bookshelfuri-despre raspunsul in frecventa va pot spune ca pastreaza aceeasi tendinta atat la volum mic cat si la mare-inaltele sunt poate putin mai prezente decat mediile, insa foarte putin sesizabil, insa ceea ce ma uimeste cu adevarat, este raspunsul off-axis al tw

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sunt interesat si eu de kitul Dayton; spune-mi te rog cu ce le amplifici si in ce suprafata presteaza?

momentan sunt amplificate de un sony 550es, iar suprafata e e aprox. 18mp
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări