player4 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Va supun atentiei un proiect care se gaseste sub forma de kit aici: http://www.daytonaudio.com/index.php/br ... -pair.html (aveti si pdf-ul cu toate detaliile acolo) Ideea mi-a venit cand am pus mana pe niste boxe conrad din mdf de 16, destul de bine ramforsate pe interior, avand un volum util de 14 L (deci cu 0.7L mai putin fata de cel din proiectul original)... Intamplarea ca facut ca noile difuzoare sa le aiba ahegyes la vanzare.. Asa aratau boxele la inceput: Distanta intre centrele difuoarelor este de 15cm, fata de 14.6cm cat e indicata in manual, deci in afara de pozitionarea tw pe marginea bafle-ului, sper sa nu existe alte diferente majore.. Asa arata dupa ce am largit decupajele pt tw si pt posturile de conectare (alea de bas si tub BR au ramas la fel): Momentan lucrez la filtru. revin cu impresii dupa primele auditii! Link spre comentariu
player4 Postat Iulie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2013 mai astept bipolarii de 47uf si gata filtrele: Link spre comentariu
player4 Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 am finalizat filtrul si am facut prima auditie azi:-sunet destul de analitic, -joasele sunt surprinzatoare pt niste bookshelfuri-despre raspunsul in frecventa va pot spune ca pastreaza aceeasi tendinta atat la volum mic cat si la mare-inaltele sunt poate putin mai prezente decat mediile, insa foarte putin sesizabil, insa ceea ce ma uimeste cu adevarat, este raspunsul off-axis al tw Link spre comentariu
laur+ Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Sunt interesat si eu de kitul Dayton; spune-mi te rog cu ce le amplifici si in ce suprafata presteaza? Link spre comentariu
player4 Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Sunt interesat si eu de kitul Dayton; spune-mi te rog cu ce le amplifici si in ce suprafata presteaza?momentan sunt amplificate de un sony 550es, iar suprafata e e aprox. 18mp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum