JUALE Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Defectul consta in faptul ca la cautare automata nu memoreaza nici un post .... La cautare manuala trece de posturi tv dar nu se opreste pe nici unul ...Am incercat din reglaj fin .. prinde postul tv foarte clar .. dar dupa cateva secunde pleaca singur de pe fregventa .. ca si cand ar fi pe cautare ...Am masurat cu capacitmetrul toti electroliticii .. am gasit cativa defecti pe care iam inlocuit ... am schimbat tunerul ... am rescris memoria ... Dar defectul persista !! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Cand incepe sa se dezacordeze incercati sa reglati usor stanga sau dreapta din bobina L104. Link spre comentariu
vulpoiu Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Corect spus de Toni,si mai simplu este sa cauti din tastele sus jos din telecomanda sau panou frontal,si cand ai gasit un program catusi decat ca imagine sau sunet,intervii cu reglajul stanga dreapta la bobina.Bafta!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Salut, cam acelasi defect. Adica programele sant memorate, nu fuge de pe post, dar imaginea este proasta. Daca din acord fin dau "inapoi" imaginea devine corecta. Pe cautare manuala nu se opreste pe post. Am rotit cam 2 ture stanga-dreapta miezul in pasi foarte mici dar fara efect.Memorat din nou dupa acord fin, imaginea este corecta. Dar daca ar dori sa programeze un canal nou nu ar reusi.Oricum este tv de bucatarie, o sa-l accepte asa. Dar ma enerveaza ca nu am reusit sa-l fac sa se opreasca pe post. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Daca ai rotit doua ture e clar de ce nu merge?Cam un sfert de tura trebuie maxim jumatate in sens invers acelor de casornic.Problema e acum daca se stie unde a fost initial. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Nu ai citit atent: in pasi foarte mici. Adica roteam 10-20grd, lasam sa treaca peste 2-3 programe.Nu ar fi trebuit sa trec si prin zona optima? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Teoretic ar fi trebuit. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Posibil sa nu mai aiba efect deloc reglajul bobinei!! Condi din interior ,paralel cu bobina,e cam ''dus''(devalorizat) peste tolerante sau o ia razna sub tensiune ....!! Ideea ar fi sa schimbati respectiva bobina dupa un alt sasiu cu aceeasi jungla!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 La inceput am crezut ca tv este cu tda8362, asa ca am rotit un pic si cand am vazut ca nu are efect m-am dus la schema. Asa am vazut ca este cu un integrat cu care nu am lucrat niciodata.Daca ar fi bobina nu cred ca ar putea fi imaginea asa buna dupa ce am facut acordul fin. Si asta mi-a luat ceva timp pt ca nu cunosteam telecomanda/comenzile.Sa reformulez, poate fi o imagine asa clara si sa nu se opreasca pe post la cautare?Creierul meu parca lucreaza la limita de avarie. 90% din tv-urile depanate erau cu probleme de sursa si baleiaj, fineturile astea nu prea le-am intalnit.Mai ales ca sant "depanator de duminica", nu am lucrat intr-un atelier specializat cu comenzi de sute/mii cum se lauda unii pe aici.Iar alt sasiu asemanator nu am de unde, jungla asta nu cred ca am mai intalnit-o, in sensul sa lucrez in jurul ei. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Un dump ai incercat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Am dat cautare CP375 si am vazut ca erau propuse si mai mult de 6 dump-uri, unele fara efect. In timpul saptamanii nu prea mai rezist seara cand vin de la munca sa fac un ciubuc, asa ca doream sa stabilesc cateva lucruri inainte de a trece la dump.O sa fie urmatorul pas, poate chiar asta seara. Nu am decat intervalul 21-23 pt depanare, dupa 60 ani am cazut brusc...sanatatea, nu varsta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 uite un dump ok ia si incearca succes Daewoo chassis CP 375.rar Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Asta e cu jungla TDA8374 ,cu SCL si SDA .....mai naspa treaba putin!! Se poate si sa faca figuri si memoria!! Puneti una noua goala pentru inceput si asteptati putin sa o initializeze procesorul apoi dati o cautare automata sa vedeti !!! La tara incercati cu: ''Others'' si apoi tasta ok de pe telecomanda pana incepe cautarea automata!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Cred ca v-am deranjat degeaba si-mi cer scuze. Clientul a confirmat cu greu ca avea acest defect de multa vreme. Eu crezand ca este cu tda8362 cred ca am agravat situatia. Am luat un fel de surubelnita de textolit(stiu, trebuia sa am una profesionala), am luat-o la pila si cu mai multa atentie am reluat acordul, La un moment dat s-a oprit mult langa post(adica deloc imagine, dar s-a oprit) si continuind rotirea a aparut si oprirea pe post. Am sa incerc sa nu mai deranjez cu probleme minore. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Deci tot din bobina a fost? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum