Vizitator Florin Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 :? Am copiat o incinta de sub.. dar nu da rezultate bune,sa fie din cauza antifonului? care este cam subtire?sau nu este buna incinta?48x48x65cm?? :?: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 Incintele se calculeaza dupa parametrii difuzorului, nu se copiaza aiurea , slabe sanse sa o faci sa sune bine :? Link spre comentariu
Vizitator Florin Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 Nu stiu parametri difuzorulu.l-am cumparat de la un magazin mic si nici nu mi-au dat garantie la el.!? Link spre comentariu
titro Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 Daca ai facut deja incinta si daca incinta este bass reflex atunci poti sa te joci cu marimea tuburilor rezonatoare sa vezi daca nu reusesti sa o acordezi sa sune cat de cat bine. Dar asta numai prin incercari. ORricum vei fi departe de incinta ideala pt acest difuzor (doar daca esti al dracului de norocos si exact asta este volumul optim pt incinta) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 Poti sa determini chiar tu parametrii difuzorului :Dvezi subiectul asta la difuzoare Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 :? Am copiat o incinta de sub.. dar nu da rezultate bune,sa fie din cauza antifonului? care este cam subtire?sau nu este buna incinta?48x48x65cm?? :?:Nu ar trebui mutat Threat`ul asta la Incinte? :twisted: :twisted: :twisted: :?: Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 s-a mutat :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum