Vizitator allecsxx Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 imi poate spune cienva care e rolul rezistentei de 12 k in schema? Link spre comentariu
eugeniusro Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 descarca condensatorul C2 la oprire Link spre comentariu
grifonul_alb Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Schema nu este desenata corect: nu sunt folosite aceleasi semne pentru masa, aceleasi semne pentru (+) si semne pentru alternativ la intrare/alimentare. Link spre comentariu
Vizitator allecsxx Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 se subintelege ... asa e nu e desenata corect. da deci aia de 12 k descarca condensatorul ... ce usor era si ma uitam ca orbu si nu imi explicam ... , uneori cand e prea simplu nu iti dai seama... cand e complicat esti as. thanks ! BY THE WAY... nu sunt as! dar o patesc demulte ori sa ma uit la cate un lucru de nimic si sa nu imi explic! Link spre comentariu
salsa Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Sper ca ai observat ca nici puntea de diode nu e conectata corect.Respectiv lipseste un "fir" de alternativ intre D1 si D7.M-am uitat de vreo 3 ori, e tare derutant cum e desenata schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum