Vizitator Tomas Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Pfffff la asta chiar nu mam gandit....:( Deci acum ma gandesc ca no sa fie bune reziistentele de 22 ohmi ???? da o sa mai vad maine cand o sa le testez si o sa ma apuc sa montez bateria telefonul ) si rezistentele Dar acum ca avem ~ 4,3v la baterie at ce rezistente imi trebuie ? ca sa stiu in caz de ceva sa ma apuc maine sa le mai caut. Sau acum ar fi buna una de 10 ohmi ? ca din acestea am gasit astazi vreo 4 Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Da, 10 ohmi e numai buna pt tensiune asta Apoi, daca era cazul de 20 de ohmi, puneai 2 in serie. Si 3 in serie pt 30 de ohmi etc Link spre comentariu
Vizitator Tomas Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Da am sa folosesc aia de 10 omhi ca eu leam conectate in paralel 4 Leduri in 2 coloane si coloanele se unesc asa ca din tot ies numai 2 fire. In fine ai vaz schmea.... Inca o intrebare mam gandit sa folosesc mai multe bateri de telefon legate in paralel sa fie alimentate tot asa de la telefon........ (baterile vin de la alte tipuri de telefon) este pericol sa imi explodeze vreuna din bateri ca pe youtube am vaz un clip care facea ceva de genul ce fac si eu dar fara partea cu telefonul si tot asa a folosit mai multe bateri pe care le incarca de la USB ...... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Da, e posibil sa faca poc. Nu pune mai multe in paralel. S-asa una te tine cam 4-10h Link spre comentariu
Vizitator Tomas Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Gata lam terminat deja multumesc pentru tot ajutorul :X :* Este ceva asemanator cu asta http://www.youtube.com/watch?v=c57cWlyk3X8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum