Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare mufa CD player CDR 500

maverik_ro

Postări Recomandate

dragi colegi , am pe masina un CDR VDO 500 , iar de ceva timp satrurandu-ma de facut CD -uri audio cu melodi care mai de care .... (in general CD-urile mele nu au decat 3 ....5 melodi ) vazand ca , uni colegi au reusit sa faca o intrare auxiliara am zis si eu ca daca ei au reousit eu de ce nu as face asta . toate bune si frumoase pana am dat CD payerul jos sa il luam in casa sa ii facem operatia . pana sa il desfac am vazut ca mufa nu este la fel ca la toate celelalte CD playere CDR 500 . in afara de mufa clasica adica una cu alimentarile una ptr boxe si una ptr MID, tel si alte mai este o mufa pe lateral ... saii zicem in picioare lipita de cele 3 Acum va cer ajutoorul ... eu banuiesc ca acea mufa ar fi de la magazia de CD pe care nu o am daca este mufa de magazie ... pot folosi intrarea audio a ei ? fara sa mai fac experimente pe saracutul cd player?v-am atasat si o poza cu mulefe ... cea gasita pe net cu specificatiile pe care le stiam dinainte , si una cu ce mufa am pe radioCD cu mufa cea verticala in plus ....

post-37396-139829650076_thumb.jpg

post-37396-139829650089_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maverik_ro

4

• dan cod

2

• leoncris

2

• doru700

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu zic ca fara emulator nu va merge.Poate are altcineva alta parere.Eu nu tin minte sa fi vazut opel cu CDR500 care sa aiba CD Changer dar nu pot spune ca le-am vazut pe toate desi am decodat la greu aparate de opel.

Link spre comentariu

Eu zic ca fara emulator nu va merge.Poate are altcineva alta parere.Eu nu tin minte sa fi vazut opel cu CDR500 care sa aiba CD Changer dar nu pot spune ca le-am vazut pe toate desi am decodat la greu aparate de opel.

pai si atunci ce sa fie cu mufa aia in picioare ???am vazut ca avetii la activ multe reparati /decodari de radiocd-uri .... peste tot pe unde am intrat nou am vazut decat mufa "normala " , fara cea in picioare ...stau si ma intreb .. ce trabuia sa vina pe acea mufa .... maine o sa scot radio cd si am sa pin mai multe poze ... poate este un alt model ... am vazut ca sunt mai multe modele ... de la Siemens , delco .....

Nu'i mai simplu cu un Modulator FM + stick ?http://www.astra-club.ru/forum/viewtopi ... 94&t=42889

nu mai am loc sa var nici macar un ac in bord .... ma gandeam in ultima instanta sa iau un modul bluethoot ascuns in bord .... astfel scap de fire si folosesc tel ca si player .... nu am gasit un asemenea modul ....
Link spre comentariu

sunt de acord cu tine leoncris ca nu trebuie fire , dar cand plec la un drum mai lung si imi trebuie si GPS stau sa trag prelungitoaore de la bricheta din spate pentru GPS sau alte fire ... am avut asa ceva si nu prea am fost multumit de calitatea lor . + ca ultimul modulator luat a fost din Auchan de la pitesti , am ajuns acasa , l-am montat ion masina , am facut probe - ok , cand am luat telecomanda sa derulez melodi...... pauza ... la cateva zile , avand trecere pe la pitesti am dat cu bonul de casa pe la magazin sa il inlocuiasca sau sa repare telecomanda (ce sa repare la ea nu stiu ) ca a venit unu (cica de la garantii ) si imi spune ca a luat apa telecomanda si nu merge din aceasta cauza scurt pe doi ... varioanta cu modulatorul cade ...ramane sa il modific si sa fac un CD cu melodie pe MUTE .... asta daca nu reusesc sa vad ce si cum cu mufa aia .... a 4-a

Link spre comentariu

sunt de acord cu tine leoncris ca nu trebuie fire , dar cand plec la un drum mai lung si imi trebuie si GPS stau sa trag prelungitoaore de la bricheta din spate pentru GPS sau alte fire ... am avut asa ceva si nu prea am fost multumit de calitatea lor . + ca ultimul modulator luat a fost din Auchan de la pitesti , am ajuns acasa , l-am montat ion masina , am facut probe - ok , cand am luat telecomanda sa derulez melodi...... pauza ... la cateva zile , avand trecere pe la pitesti am dat cu bonul de casa pe la magazin sa il inlocuiasca sau sa repare telecomanda (ce sa repare la ea nu stiu ) ca a venit unu (cica de la garantii ) si imi spune ca a luat apa telecomanda si nu merge din aceasta cauza scurt pe doi ... varioanta cu modulatorul cade ...ramane sa il modific si sa fac un CD cu melodie pe MUTE .... asta daca nu reusesc sa vad ce si cum cu mufa aia .... a 4-a

comenzile pe volan
Link spre comentariu

comenzile pe volan

Comenzile de pe volan sunt functionale .. Si sunt pe a treia mufa ....cea de sus .. Ramane inca un mister ce este a patra mufa
Link spre comentariu

ramane sa il modific si sa fac un CD cu melodie pe MUTE .... asta daca nu reusesc sa vad ce si cum cu mufa aia .... a 4-a

Cel mai simplu intrerupi traseul audio de la tuner la circuitul de selectie. Si acolo pui un releu, care-ti comuta cand pe tuner, cand pe intrarea auxiliara.Poti folosi si integrate comutatoare...
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Gryfo

Cel mai simplu intrerupi traseul audio de la tuner la circuitul de selectie. Si acolo pui un releu, care-ti comuta cand pe tuner, cand pe intrarea auxiliara.Poti folosi si integrate comutatoare...

a incercat un coleg varianta aceasta si nu a dat rezultate foare bune - se incalzeau finali mai tare

@ maverik_ro  daca ma iesti interesat au facut niste opelisti auxiliat pe CDR500 vezi link (http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=5569&postdays=0&postorder=asc&start=0)

daca afli ce e cu a patra mufa (aia verticala) te rugam sa ne spui si noua 

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
On 7/20/2015 at 2:20 PM, Gryfo said:

a incercat un coleg varianta aceasta si nu a dat rezultate foare bune - se incalzeau finali mai tare

@ maverik_ro  daca ma iesti interesat au facut niste opelisti auxiliat pe CDR500 vezi link (http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=5569&postdays=0&postorder=asc&start=0)

daca afli ce e cu a patra mufa (aia verticala) te rugam sa ne spui si noua 

Este pentru display

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări