Vizitator grigore sima Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 buna seara d-lor daca din intamplare aveti careva datele despre aparatul de sudura ES 210[ kupferwicklung] nr de spire in primar pt.220v=?spire pentru 380v=?spireastept Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Pare a fi un transformator ... nu reiese nr . de spire prin debobinare ? Banuiesc ca e defect si se incearca repararea ... Link spre comentariu
Vizitator grigore sima Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 da d-le gauss este un traf de sudura cu miez reglabilpe care bineinteles ca l-am debobinat am avut 302 spire cu o priza mediana la 112 spire .dar nu sunt sigur ca nu am gresit la numaratoare am scris in ideea ca a mai desfacut cineva si vreau sa fiu sigur Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Banuiesc ca ati fost suficient de atent ... 2-3 spire plus - minus nu sant o tragedie . Puteti sa adaugati ceva spire la ambele capete ale bobinajului , ca niste prize suplimentare ... in ideea ca au fost mai multe . Probati cu adaosul , si fara ... oricum nu cred ca influenteaza asa mult . Daca suspectati ca ati gresit numaratoarea cu mai multe ... incercati un calcul ... Link spre comentariu
vera Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Salut. Eu am desfacut asa ceva, fabricat la E...J. Avea in primar [66+140+206] sp, cu sarma de Cu 1,5 mm. La 220V functiona cu infasurarea de 206 sp in paralel cu infasurarile de (66+140) sp , iar la 380 V cu infasurarea de 206 sp inseriata cu cea de 140 sp. In secundar avea 56 sp bobinate cu sarma de Cu, cu diametrul de 3 mm.Curentul de mers in gol:1-cu suntul magnetic in miez I=2,67A;2-cu suntul magnetic afara I=2,93.Daca iti este de folos.La transformatorul tau, din calcul, reiese ca e OK nr. de spire (la 380V, R infasurari este mare, si ai mai putine spire). Link spre comentariu
caldararu Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 in general in primar sant180sp.cu sarma de 1,8-2mm-pentru220vca-diferenta este pentru 380 asta daca o mai faci,poti sa-l rebobinezi doar pentru220. Link spre comentariu
Vizitator grigore sima Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 va multumesc pt. promptitudine d-lor cred ca o sa ma descurco seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum