Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent 30N20

bebe2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

7

• leoncris

1

• K1nderu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

salutScuze nu este mosfet;dupa masuratori constat ca acest tranzistor este unul PNP si de provenienta necunoscuta, a mai intalnit careva ozn-ul asta de tranzisor??precizez ca in schema sirenei am ca driver TDA2003 din el se duce intr-un traf iar din traf se duce spre finali probabil separare galvanica; alimentarea finalilor se face cu un trafo ridicator de tensiune;intrebarea este:ce clasa de amplificator este??O zi buna

Link spre comentariu

revin cu niste intrebari:1. trafo cel mare este pentru impedanta?2. schema de baza este cea din imagine?: post-43499-139829659965_thumb.png3. daca driveru' tda2003 scoate cam 10w ce tranzistori pot pune ca finali sa imi scoata cam pe la 100w?recunosc nu prea m-am bagat in audio orice indrumare este binevenita.O zi buna

Link spre comentariu

Lasand la o parte primele doua intrebari,TDA2003 e integrat si nu se poate inlocui cu tranzistor,iar in caz ca se inlocuieste integratul din etajul final puterea este aceeasi din cauza tensiunii de alimentare.

Link spre comentariu

salut revin cu schema extrasa de pe cablajpost-43499-13982966044_thumb.jpgintrebarea e : cu ce pot inlocui acei doi tranzistori marcati cu semnu' intrebari?? sa poata debita pana la 100w.tranzistori originali au fost ceva de genu MTM30N20 din care a scapat doar unu' .acesta care a scapat la masuratoare imi arata a fi un PNP.O zi buna

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări