Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreti sa comunicam in US ?

Gerula

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

4

• ywar2

3

• Gerula

1

Top autori în acest subiect

La mine functioneaza un RTM in 145225 MHz. Si reusesc sa comunic cu yo3. Indicativul, dupa cum banuiesti, YO9HRB. In CB nu am reusit (probleme legate de antena si vecini :toimonster: ).Antena de 2m(J-pole), fiind mai mica, sta atarnata de balcon, ma si mir ca reusesc legaturi in yo3. Da-mi um PM sau posteaza cand vrei sa vorbim. Nu sunt tot timpul in banda. De regula seara (20...21.30), dar nu mereu.

Link spre comentariu

Intoarce antena spre KN24DJ.

As intoarce daca as avea ce :smt003 . Eu zic mersi ca nu o nimereste vecina de la 3 cand scutura presurile (ghici unde se duce praful si gunoiul rezultat :snakeman:). Oricum, bafta la concurs si propagare buna! Voi fi pe receptie, poate ne auzim. Poate ajungi la simpozion in septembrie, tin berea la rece! (aviz amatorilor, la Ploiesti se fabrica BERE).73!Am deschidere spre tine, stau la marginea orasului, e posibil un QSO. Facem punctele juma-juma :drinkers:
Link spre comentariu

Eu zic sa nu stai doar pe receptie, lucreaza tot ce auzi. La final daca nu esti multumit de numarul de legaturi facute trimiti log control. Eu stiu ca n-o sa cistig, dar particip ca sa ma depasesc pe mine anul trecut. Sint curios sa vad: pot?

Link spre comentariu

Nu are importanta sa castigi, totul e sa participi. Bineinteles ca voi lucra tot ce prind, doar nu sunt fraier :snakeman: . Voi pune, in secunda urmatoare (fara legatura la concurs sau comunicatia pe uus) un topic despre tombola care va avea loc cu ocazia simpozionului. Va fi si un super-premiu: un transceiver de US sau UUS (depinde de sponsori). Cititi si participati!

Link spre comentariu

Mda, cam asa pot zice. Am lucrat dar nu sint deloc multumit, nici de prestatia mea, dar nici de numarul de statii auzite. Nu sint multumit de prestatia mea ptr ca nu am marit fata de anul trecut nici puterea la emisie, nici numarul de elemente sau de antene si nici numarul de legaturi facute. N-am intocmit fisa de concurs pina acum dar nu cred ca o sa am surprize nici la numarul de km. Am facut 57 de legaturi (30+27) si zic eu ca am lucrat cam tot ce am auzit sau aproape tot. Au fost niste incercari esuate pe districtul 4. Nu am auzit nici un 6 si cei mai multi mi s-au parut cei din 5 si 9. Ori antena mea e proasta ori participarea este in scadere. Asa ca anul asta surprize zero.Voi ce a-ti facut?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări