Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fuziune ASUS - GIGABYTE ??

dalu

Postări Recomandate

Asustek Computer si Gigabyte Technology, doua companii taiwaneze, au anuntat in data de 8 august crearea unui "joint venture" pentru a produce placi grafice si placi de baza sub brandul Gigabyte. Asus va detine 49%, iar Gigabyte 51% din noua companie, ce isi va incepe activitatea la inceputul anului viitor, iar al carei nume il vom cunoaste prin toamna.

Cu suportul primit din partea Asus, Gigabyte spera sa reduca costurile de productie, astfel concurand mult mai strans cu ECS si MSI.

http://www.digitimes.com/mobos/a20060808PR203.html :supz: :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• Mr_Devil83

2

• hugo

1

• dalu

1

Top autori în acest subiect

Apoi daca e asa, imi pare rau pt Asus... :smt009 :smt010 :smt011 :smt012 :smt013 Am placa de baza Gigabyte si nu-mi este pe plac... :axe: :toimonster:

Cred ca ar trebui sa specifici si modelul. Modelul este mai important decat marca, orice firma face si produse slabe (ieftine) care se vand doar datorita siglei.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Dr.DanY

Eu nu cred asa ceva. Atata timp cat Asus, prefer sa spun Asustek, sunt numarul 1 in lume in vanzarea si producerea placilor de baza si video, iar din cate stiam Gigabyte era numarul 3 la placile de baza. :))

Pe langa asta mai e si faptul ca Asus au produse cu mult mai bune decat Gigabyte.

Uitati un link care va demostreaza ca ei sunt cei mai tari

http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3317

;) Si inca ul lucru eu nu sunt fan Asus (sunt fan MSI), dar asta nu ma impiedica sa fiu obiectiv.

Ultimul lucru care vreau sa il scriu e faptul ca sa nu mai credeti chiar orice se scrie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări