dalu Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 Asustek Computer si Gigabyte Technology, doua companii taiwaneze, au anuntat in data de 8 august crearea unui "joint venture" pentru a produce placi grafice si placi de baza sub brandul Gigabyte. Asus va detine 49%, iar Gigabyte 51% din noua companie, ce isi va incepe activitatea la inceputul anului viitor, iar al carei nume il vom cunoaste prin toamna. Cu suportul primit din partea Asus, Gigabyte spera sa reduca costurile de productie, astfel concurand mult mai strans cu ECS si MSI. http://www.digitimes.com/mobos/a20060808PR203.html :supz: :supz: Link spre comentariu
Mr_Devil83 Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Mda...as i was sayng...EPOX RULLEZ! Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Apoi daca e asa, imi pare rau pt Asus... :smt009 :smt010 :smt011 :smt012 :smt013 Am placa de baza Gigabyte si nu-mi este pe plac... :axe: :toimonster: Link spre comentariu
Mr_Devil83 Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 Mda..de parca asusu-ul ar fi mai breaz la placi de baza.. Link spre comentariu
cristimm Postat August 20, 2006 Partajează Postat August 20, 2006 Apoi daca e asa, imi pare rau pt Asus... :smt009 :smt010 :smt011 :smt012 :smt013 Am placa de baza Gigabyte si nu-mi este pe plac... :axe: :toimonster:Cred ca ar trebui sa specifici si modelul. Modelul este mai important decat marca, orice firma face si produse slabe (ieftine) care se vand doar datorita siglei. Link spre comentariu
radue Postat August 20, 2006 Partajează Postat August 20, 2006 Eu am avut A7n8xx care mi s-a parut buna...acuma am un gigabyte care nu-mi place deloc...Oricum fiecare cu parerea :smt003 Link spre comentariu
pyu Postat August 21, 2006 Partajează Postat August 21, 2006 si mie imi pare rau...produsele asus mi s-au parut printre cele mai bune de pe piata... Link spre comentariu
Vizitator Dr.DanY Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Eu nu cred asa ceva. Atata timp cat Asus, prefer sa spun Asustek, sunt numarul 1 in lume in vanzarea si producerea placilor de baza si video, iar din cate stiam Gigabyte era numarul 3 la placile de baza. ) Pe langa asta mai e si faptul ca Asus au produse cu mult mai bune decat Gigabyte. Uitati un link care va demostreaza ca ei sunt cei mai tari http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3317 ;) Si inca ul lucru eu nu sunt fan Asus (sunt fan MSI), dar asta nu ma impiedica sa fiu obiectiv. Ultimul lucru care vreau sa il scriu e faptul ca sa nu mai credeti chiar orice se scrie. Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05 Postat Septembrie 11, 2006 Partajează Postat Septembrie 11, 2006 Mda..de parca asusu-ul ar fi mai breaz la placi de baza..OFF TOPIC: era chiar posibil sa nu te bagi tu in seama si sa comentezi ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum