Vizitator alexdjm Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Salut, Am doua neoane de calculator la fel cu cel din poza atasata mai jos, problema fiind urmatoarea: Neoanele le am de la un prieten dar imi lipseste acel driver (banuiesc ca asa se numeste) , cel pe care l-am inconjurat in poza de mai jos. Imi poate spune cineva in ce consta driverul acela, ce face (amplifica sau scade tensiunea) si unde as putea gasi sau vreo schema pentru a-l putea face eu.Mentionez ca neaoanele sunt facute pentru sursa calculatorului, adica la 12 v. Multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Ala se numeste invertor, se gaseste pe net in varianta china la 10 lei. Nu ti-as recomanda sa te joci cu asa ceva, tensiunea de iesire este extrem de mare, mult mai mare decat tensiunea de la o banala priza. Link spre comentariu
Vizitator alexdjm Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Am inteles. Si unde as putea gasi invertor "china" ? Vreun site anume? Ca nu stiu cum sa caut exact.(model, amperaj,etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum