Vlad Mihai Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 e nasol, dar daca o sa fie vorba de asa o sa imi procur un programator special, multumesc de lamuriri. Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Chiar ai nevoie de 256k?Aplicatia la care il vei folosi merita investitia? Adica... cu 2 uC conectate intre ele nu iti pot satisface nevoia? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 nu e vorba de asta, problema e ca vreau sa incerc un proiect nou si vreau disponibili cat mai multi pini, nu cred ca imi vor ajunge cei 32 de la atmega 32. m-am gandit si la varianta conectarii a 2 dar am comandat deja acest atmega. Link spre comentariu
suirammarius Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Pai si de ce nu folosesti Atmega1280, care are acelasi nr de pini (100) si se poate incarca bootloader-ul cu placuta arduino.Arunca un ochi pe datasheet si ai sa fii placut impresionat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum