bugytech Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Va salut. Eu am cumparat de citeva ori de la "soselectronic". Mie mi se par super ok ca si calitate si preturi (vis-a-vis de de ce am comandat eu). Link spre comentariu
jvl_77 Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Va salut. Eu am cumparat de citeva ori de la "soselectronic". Mie mi se par super ok ca si calitate si preturi (vis-a-vis de de ce am comandat eu).Au cumva și magazin de desfacere de unde se pot achiziționa componentele? On line există câteva opțiuni ok.... Aș fi interesant chiar să fie în București... Link spre comentariu
bugytech Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Eu nu stiu sa aiba vreun magazin de desfacere. Este un depozit in Slovacia ce vinde doar online pentru firme. 1 Link spre comentariu
Vizitator Sandu_gl Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Eu cumpar de la etelecom.ro baietii de la suport sunt OK Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) @Sandu_gl....Exista sectiune specifica pentru promovare produse /magazine.... De ce "contaminati" un post aferent componentelor electronice?...ati facut prima postare pe Elforum si....rusinica Si ca sa fiu on topic , chiar daca a mai fost mentionat pot sa dau o bila alba pentru COMET ... ( nu intru in detalii despre pretul componentelor dar pentru mine a fost singura optiune intre Craciun si Anul Nou) Editat Februarie 11, 2016 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum