Administratori Badman Postat Iulie 3, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 3, 2013 Am uitat de http://www.elfast.ro aici gasiti aproape orice din domeniul IT, de la HDD, DVD-writer, adaptoare, cabluri, mufe, pasta, RACK-uri etc.recenzia unde este ? vrem fiecare link insotit de recenzii nu ce gasesti acolo, dai link si vezi ce gasesti Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Legat de elfast, au preturi bune fata de ce este pe piata, de exemplu am luat de la ei acum 2 saptamani un spray de oxizi Kontakt prf 6-68 la 500ml cu 33 ron. Preturile sunt ok si oameni cu care chiar poti avea un dialog normal.PS: E o duduie la cei de la Syscom, sa te fereasca Dumnezeu sa o prinzi ori la telefon ori la vanzare, femeia e praf, e paralela cu electronica/electrica, nici nu stie ce are la vanzare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Preturi bune pe naiba...un card-reader intern 40 lei, acelasi model e 15 lei la altii. Link spre comentariu
gabiunu Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 http://www.conexelectronic.ro/ Cele 4-5 comenzi pe care le-am facut in ultima vreme, au fost onorate impecabil... doar doua zile lucratoare. I-mi pare rau ca totusi lipsesc anumite componente uzuale. Am luat si de pe http://www.mivarom.ro/, mi-a fost onorata comanda la timp, acumulator, tuburi ccfl, leduri ieftine, au scapat din greseala si un led in plus...platesc, doar sa ma anunte. Ma bucur ca nu mai exista Capodimonte! Aici comenzile veneau si dupa o luna! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 3, 2013 Administratori Partajează Postat Iulie 3, 2013 Ma bucur ca nu mai exista Capodimonte! Aici comenzile veneau si dupa o luna!tipic rromanesc, se bucura ca a murit capra vecinului. nu iti convine nu comanzi si la revedere. uite eu nu ma bucur pentru la ei o statie de lipit hibrida era 600 lei iar acuma o iei la minim 1000 lei acelasi model. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Preturi bune pe naiba...un card-reader intern 40 lei, acelasi model e 15 lei la altii.Si de calitate nu zici nimic, la cel de 15 lei ?!?!?!Am cumparat de la ei HDD, RACK-uri, adaptoare si calitatea comparativ cu preturile sunt net superioare altor magazine, vezi binteck electronic-pe Maica Domnului imediat dupa OM... pe stanga cum te duci spre Tei. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Si de calitate nu zici nimic, la cel de 15 lei ?!?!?! Preturi bune pe naiba...un card-reader intern 40 lei, acelasi model e 15 lei la altii.Daca erau marci/modele diferite nici nu-si avea rost comparatia... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Cred ca n-ai inteles mesajul anterior, ok 15 lei dar calitate este ?!?!?! Nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar totusi sa dai 15 ron pe un card-reader..... Uite 2 card-reader cu 12 ron de la ei: http://www.elfast.ro/shop/produse/4-com ... drw67.html http://www.elfast.ro/shop/produse/4-com ... drw74.html Link spre comentariu
Vizitator LastSpartan Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 hey , va multumesc mult vreau sa stiti ca apreciez mult mesajele tuturor, am primit si pm si zeci de linkuri va multumesc mult , scuzati absenta indelungata ...excursie la tara ...no internet connection ... acuma simt ca sunt cv mai inarmat si gata de constructie , va multumesc mult inca odata !!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 N-ai pentru ce.Sa fi sanatos. Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Un magazin care cred ca merita mentionat este si COMET SRL http://www.comet.srl.ro. Dar ca orice magazin are si puncte albe si negre. Bile negre: am intrebat termen de livrare, majoritatea componentelor vin din Bulgaria. Mi s-a comunicat ca daca fac comanda pana in ora 12:00 AM, coletul ajunge a 2-a zi. Ce nu mi s-a spus este ca de ajuns ajung ele in Romania, dar pana sunt gata de livrare mai dureaza o zi, poate doua, si daca mai apare si weekend-ul deja ajungem la 4 zile. In conditiile acestea, daca ma grabesc, mai bine comand la ro.FARNELL.com, ajung piesele de pe o zi pe cealalta (doar ca preturile sunt cam mari). Bile albe: un site foarte bine facut. Estee o placere sa caut o componenta acolo. Parerea mea. Preturi foarte bune la unele componente. Nu stiu cum fac ei dar recent am comparat cu preturile la niste chinezi foarte seriosi de la care imi fac aprovizionarea de pe ebay.com pentru tranzistori MOSFET IRFZ44. La COMET pretul fara TVA este la cca 30% din cat au chinezii pe site (acum eu am cerut la chinezi oferta personalizata avand in vedere cantitatea de care am nevoie, dar totusi ...). Si multe alte componente sunt foarte ieftine. Un alt magazin de unde se poate cumpara relativ ieftin este http://ro.rsdelivers.com/. Sediul in RO este undeva pe Bd. Th. Pallady, in Bucuresti. Nu am mai cumparat de ceva vreme de la ei dar ultima oara (acum cativa ani) tranzactia a fost OK. Au componente mai rare, care nu se gasesc usor in tara si la preturi rezonabile. Cand toate variantele esueaza si nu gasesc niciunde componentele de care am nevoie, apelez la FARNELL http://ro.farnell.com. Preturile sunt cam mari, cand cumpar pe firma din cauza ca ei vand fara TVA intracomunitar nu pot deduce TVA (desi preturile sunt comparabile cu altii la care pot deduce TVA). Avantaj: comand astazi, maine suna curierul la usa cu componentele care vin din UK. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 7, 2013 Partajează Postat Iulie 7, 2013 Ma bucur ca nu mai exista Capodimonte! Aici comenzile veneau si dupa o luna!Eu sunt unul din cei ce regreta enorm inchiderea capodimonte(Metrafo)Am luat ani multi de la ei ,ii cunisc personal si eu numai cuvinte de lauda am avut.Pacat ca s-a inchis aveau calitate si preturi bune. Link spre comentariu
Vizitator fonomatu Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Dupa ce am trait (si cumparat) un deceniu pe alte continente, nu pot sa zic ca TME m-a impresionat pozitiv la prima comanda la ei. Au pus chip-uri vreo 100 lei in pungi roz bombon care sunt anti-statice numai in masura in care nu acumuleza sarcina pe pungile proprii. Problema e ca langa ele au pus pungi obisnuite (cu potentiometre etc.) care acumuleza electricitate statica ce trece foarte bine prin pungile roz. Pungi metalizate, ioc. Vezi in caz de nelamuri de ce nu se face asa ceva. Ar fi fost suficient sa puna o singura punga metalizata in care sa le bage pe toate alea roz cu chipuri. Nu ieseau la pepeni. Sa nu mai zic ca au pus un transformator de juma de kil langa chipuri SO8 (in aceeasi cutie) cu un cartonas de 1mm intre traf si chipuri, fara nici un fel de alt filler gen punga cu bule de aer etc. In plus la livrare (cu GLS parca) cutia era busita dar curierul a avut abilitatea sa o palmeze bine pe locul cu pricina asa ca nu am observat decat dupa ce am semnat si i-am dat banii. Ma mir ca nu s-a facut nimic praf, dar nu am testat/folosit inca chip-urile. Editat Noiembrie 27, 2014 de fonomatu Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Foarte rar se strica ceva de la electricitatea statica in viata reala , nu experimente , asta e un mit in sine , probabil ca sa se cumpere ambalaje scumpe Evident ca fenomenul exista , dar nu e ceva ingrijorator . Mai sunt si unii care atunci cand ard o piesa nu-si admit greseala , dau vina pe orice altceva ... Link spre comentariu
jvl_77 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) Va cer o parere doar despre cei de la "superelectronic2000". Au preturi ok si o gama larga de componente electronice. Ce parere aveti despre tranzistorii comercializati de ei ? Dar despre condensatorii din gama samwha RD, diverse capacitati si tensiuni , cei de culoare maro? De unde se poate cumpara la aceleasi preturi ceva mai de calitate ? Asta in caz ca aveti alte optiuni in Bucuresti in aceleasi preturi... Editat Noiembrie 22, 2015 de jvl_77 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum