Vizitator nigel78 Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Salut , nu am stiut exact unde sa pun subiectul asta. Well... Un power conditioner adica o sursa deparazitata ,care sa filtreze si sa stabilizeze curentul ,mie mi-ar trebui la 500-600 W. E greu de facut...am inteles ca traful ar fi o problema. Astept ceva ideei , cineva in stare sa faca...etc Link spre comentariu
Vizitator MLGore Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 Ce vrei sa faci tu cu sursa asta? Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Octombrie 28, 2004 Partajează Postat Octombrie 28, 2004 sa o pun la sistem, ce as putea sa fac cu ea ? Link spre comentariu
Vizitator MLGore Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 pai tu ai deja stabilizare si filtrare dupa trafurile de alimentare, de obicei stabilizatoarele de alternativ se foloseau in foto, pt aparatul de marit ca sa stabilizezi tensiunea pe bec.Sunetul nu se va schimba deloc. Link spre comentariu
Guest1 Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 Un power conditioner pe langa eliminarea eventualelor variatii ale tensiunii de alimentare, filtreaza si eventualele interferente electromagnetice, zgomote etc.Stabilizarea si filtrarea dupa trafurile de alimentare, de cele mai multe ori, este insuficienta.Se poate face unul pasiv la un pret acceptabil 100E, dar unul cu stabilizare sare de 300E. Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Noiembrie 8, 2004 Partajează Postat Noiembrie 8, 2004 salut, unul pasiv doar de filtrare (se mai poate modifica intre timp sa-l fac si stabilizator , cred ca e o intrebare stupida). da-mi cateva detalii, in ce consta sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum