doru3160 Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Daca tot esti pus pe experimente, regleaza lumina in asa fel incat doar sa observi dunga aia, nu sa o vezi, altfel o sa bulesti si tubul.Spotul fiind concentrat pe suprafata asa mica, va arde luminoforul si vei avea dunga permanenta. Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 (editat) Acum 8 ore, quater a spus: Ok, imi cer scuze dar asa am inteles eu. Am modificat, dar oare sa-l fi ars or altceva, pt ca exact aceasi linie de 0.3mm https://ibb.co/Nmy9Qxt Ai modificat gresit. Piciorusul din mijloc al tranzistorului l-ai pus bine..... dar piciorusele din marginile tranzistorului trebuie inversate intre ele. Editat Octombrie 23, 2019 de mac01 1 Link spre comentariu
kalutroian Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 La 01.07.2013 la 20:02, om_bland a spus: Stimati domni, eu sunt cam paralel cu electronica , dar imi plac tv-urile vechi jytuiyu . Am vazut de exemplu ca tv-ul Sirius 251 nu are transformator la intrare . De ce oare ? Iar tv-ul sport 233 E echivalent cu Itc 600 T pe care il am eu , are transformator la intrare .1. De ce oare sunt unele cu transformator , iar altele fara? Unde scade tensiunea la cele fara transformator?2. As dori sa duc la un electronist tv-ul Sirius 251 , care nu mai functioneaza de 12 ani . Sunt ele televizoare usor de reparat/ care rezista mult timp fara sa apara defectiuni ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri domnilor ! tv sirius diamant etc functioneaza cu tensiuni mari,,,,tensiunea principala este U1,,,175 V,,,,SI U2 ,,33 DE V,,,CARE POT SPUNE MULTE DESPRE STAREA TELEVIZORULUI ,,U1 175 V,,,,ALIMENTEAZA BALEIAJUL ORIZONTAL PRIN TRAFO DE LINII CARE DEBITEAZA TENSIUNI MICI REDRESATE ,,,CARE ALIMENTEAZA MODULELE TELEVIZORULUI,,,,,,TELEVIZORUL SPORT FUNCTIONEAZA CU O TENSIUNE DE 16 VOLTI CARE ESTE STABILIZATA LA 12 V,,,,,, Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Crezi că-i mai pasă după 10 ani? Link spre comentariu
icar Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 La ce foloseste multimea aia de virgule? Ori e defecta tastatura? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum