Cilibiu Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Exact cu am zis tu , am facut la uC, am setat factor fix sa vad cum se comporta, am umblat la tatonat cu factor fix, dupa care iam pus feedback-ul.Si mie mi se pare ciudat, atat timp cat frecventa este aproape identica si acelasi semnal, doar daca afecteaza feedback-ul din cauza ca , la UC3843 iam conectat direct feed-back-ul, nu am testat cu factor fix........... si cred ca aici am gresit, daca puneam factor fix, era altceva, dar alta treaba..... de ce am semnal urat in poarta cu atac de la UC3843? iar cu atac de la uC am semnal bun? eu aici am fost derutat.Cand am timp, testez din nou schema cu UC3843, si prima oara fac fara feedback, poate gasesc problema, fac si mai multe masuratori sa vad ce si cum, poate trebuie sa modific ceva prin partea de atac a mosului.Multumesc pentru atentionare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Faceam eu testul pt ca am montaje cu 3843 cu durata reglabila dar azi am primit ceva de lucru si tinand cont ca in primele 5 zile nu am castigat nici macar 50bani...Dar am reusit sa fac un mini-test invertor sudura rezonant si am pus 4 oscilograme la "totul despre surse".Vreau sa spun de fapt ca fac montajele ajutatoare dar in limta timpului si cu viteza redusa data de operatia de hernie ff sacaitoare. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 O sa imi fac si eu un montaj care sa pot regla de la frecventa pana la factor de umplere, tot pentru teste, este mai usor sa faci un test pe un montaj dupa care sa tragi schema finala, asa am procedat dar cu uC, insa dupa testari si calibrari, am si sa pun UC3843 pe placa sa vad ce iese, da nu a iesit nimic. Oircum fiecare problema intampinata de mine, este in acelasi timp si o LECTIE, asa inveti, te lovesti de ceva, iti bati capul, ceri ajutorul, intelegi.........LECTIE.Cu respect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Cand prind o fereastra fac un montaj pe placa stanata pe care nu-l mai desfac.Asa am multe cu care fac rapid un test si pot raspunde aici fara o mare pierdere de timp. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2013 Imi aduce aminte cand faceam eu montaje (pana sa aflu de cum se fac PCB-urile).Eu montajele le fac pe cablaj TEST si asa raman, pe cablaj test nu sunt asa firave. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum