Vizitator alexdjm Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Salut. Alex este numele meu si am o rugaminte pt cei care se pricep in electronica. Am un montaj cu telecomanda scos de pe o veioza si as vrea sa il folosesc in alta parte. Problema este ca nu eu am scos montajul din veioza si acum nu stiu unde au fost lipite firele ca sa le pot lipi si eu acolo unde au fost. Mai jos atasez niste poze cu montajul. Multumesc! Link spre comentariu
milo01miau Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Sper ca se intelege.....Spor la treaba!!! Link spre comentariu
Vizitator alexdjm Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Merci mult.Sa inteleg ca doar la 220v merge?Daca as vrea sa il folosesc la 12v? Link spre comentariu
milo01miau Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Din poze asa pare....ca ar lucra la 220V (mare grija sa nu atingi partile neizolate sau sa faci vreun scurt)!La 12v nu o sa-l poti folosi decat cu ceva modificari pe placa....(asta numai daca releele sunt de 12v)Spor la mesterit!!!! Link spre comentariu
Vizitator alexdjm Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Multumesc inca o data! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum