Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma Pilot yt-a400

Vizitator tudorcristian80

Postări Recomandate

Vizitator tudorcristian80

Am cumparat o alarma din supermarket model Pilot yt-a400. Problema cu ea este ca, din cauza a ceea ce pare a fi o interferenta, montata ok zic eu nu receptioneaza telecomenzile decat de la.... 20 de centimetri de antena!Am testat-o si in casa, alimentata de la o baterie de 9v, si merge ok in camera dinspre spatele blocului (pare sa bata peste 10m macar), si lafel de slab ca in masina in camera dinspre fata blocului (unde e si masina de altfel).Citind pe forumuri, vad ca sunt multi utilizatori ai acestui model de alarma, si problema asta n-am mai vazut-o mentionata...Rugamintea mea este, daca ma poate lamuri cineva, ce se intampla si cum as putea rezolva problema... Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebi

1

• doru3160

1

• dancostea2002

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Antenele GSM in apropiere dau multe necazuri.Alarma mea merge ok oriunde as parca(nu e acelasi tip cu al tau),mai putin intr-o anumita zona(si singura din ce-am constatat pana acum),unde nu pot actiona din telecomanda decat asa cum spui,langa geamul de la portiera,sau deloc si inchid masina din cheie.O simpla privire pe sus mi-a aratat ca blocul respectiv are pe toate colturile cate o antena telefonie mobila..daca ai ghinionul sa locuiesti intr-o astfel de zona,probabil nu e prea mare lucru de facut,poti s-o alimentezi si la 20 V,tot aia e.Pe mine nu ma deranjeaza aspectul,pt ca acolo parchez ocazional pt max 5 min cat cumpar cate ceva de la o toneta, si as putea s-o las si deschisa masina,dar daca as locui in acea zona cred ca ar fi fost o problema.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

la 70lei cat costa vrei sa aiba si canal auxiliar pt portbagaj?nu are!poti folosi inca un actuator pt potbagaj legat in paralel cu celelate.oricum intr-un an de zile o vei schimba.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări