Vizitator tudorcristian80 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Am cumparat o alarma din supermarket model Pilot yt-a400. Problema cu ea este ca, din cauza a ceea ce pare a fi o interferenta, montata ok zic eu nu receptioneaza telecomenzile decat de la.... 20 de centimetri de antena!Am testat-o si in casa, alimentata de la o baterie de 9v, si merge ok in camera dinspre spatele blocului (pare sa bata peste 10m macar), si lafel de slab ca in masina in camera dinspre fata blocului (unde e si masina de altfel).Citind pe forumuri, vad ca sunt multi utilizatori ai acestui model de alarma, si problema asta n-am mai vazut-o mentionata...Rugamintea mea este, daca ma poate lamuri cineva, ce se intampla si cum as putea rezolva problema... Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Ia incearca o alimentare la ... 12V . Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Antenele GSM in apropiere dau multe necazuri.Alarma mea merge ok oriunde as parca(nu e acelasi tip cu al tau),mai putin intr-o anumita zona(si singura din ce-am constatat pana acum),unde nu pot actiona din telecomanda decat asa cum spui,langa geamul de la portiera,sau deloc si inchid masina din cheie.O simpla privire pe sus mi-a aratat ca blocul respectiv are pe toate colturile cate o antena telefonie mobila..daca ai ghinionul sa locuiesti intr-o astfel de zona,probabil nu e prea mare lucru de facut,poti s-o alimentezi si la 20 V,tot aia e.Pe mine nu ma deranjeaza aspectul,pt ca acolo parchez ocazional pt max 5 min cat cumpar cate ceva de la o toneta, si as putea s-o las si deschisa masina,dar daca as locui in acea zona cred ca ar fi fost o problema. Link spre comentariu
Vizitator puffy68 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 salut, am acelas tip de alarma si as vrea sa stiu daca are iesire pt portbagaj, cine stie? multumesc. Link spre comentariu
sebi Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 mai trebuie inca un actuactor. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 la 70lei cat costa vrei sa aiba si canal auxiliar pt portbagaj?nu are!poti folosi inca un actuator pt potbagaj legat in paralel cu celelate.oricum intr-un an de zile o vei schimba. Link spre comentariu
Vizitator puffy68 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 alarma functioneaza din 2007, si inca bine, dar toata lumea e desteapta, oricum multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum