Vizitator gaby1 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Salu. Dacă mă poate ajuta și pe mine cineva. Am făcut un refill la un Smasung SCX-3405, iar după aceea toate colile de hârtie îmi ies negre. L-am desfăcut, l-am curățat tot, l-am aspirat și apoi l-am umplut. Dar nu știu de ce îmi iese toată coala neagra. Voi ce ziceți?Mulțumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Nu ai pus toner pentru alta imprimanta? Nu ai gresit ceva la montajul cartusului? Cum arata tamburul? Link spre comentariu
Vizitator gaby1 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 nu. nu am pus alt toner. Am comandat toner de la refill-market.ro, ei zic că tonerul este compatibil cu imprimanta. După ce l-am încărcat, i-am dat să tragă și mi-a ieșit jumătate neagră și jumătate mi-a imprimat corect din word. L-am desfăcut din nou și l-am curățat iar urmărind un tutorial complet de pe Youtube. După aceea mi-a ieșit toată coala neagră. Nu știu ce să mai fac. Mersi pentru ajutor. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Pune ceva poze cu cartusul si tamburul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum