Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung LE26B350F1W

Postări Recomandate

Sa traiti!Cu respect, va rog frumos, as dori si eu schema pentru acest TV! Dupa lungi cautari, google nu m-a ajutat...Samsung model: LE26B350F1WDisplay LTF260AP03Chassis SURVIVAL_DVB BN41-01207CTV-ul are sunet. Lipsa imagine. CCFL aprinse. Lucreaza toate comenzile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Deann

3

• iuliantv

2

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, T-con-ul se alimenteaza, 12V. F1 este ok, memorie alimentata 3,3V.Cod T-con: 260AP03S4LV2.0Revin cu alte detalii...Multumesc frumos pentru timpul acordat!

post-29725-139829649378_thumb.jpg

post-29725-139829649385_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu am reusit nimic cu acest TV... si v-as ruga tare mult sa ma ajutati cu vreo idee! Suspectez in continuare placa T-Con, dar n-am reusit sa gasesc o schema.Cineva amabil?

Link spre comentariu

Salut! Ți-am găsit doar Troubleshooting de la acest model dar are 14,3 MB iar aici nu se încarcă. Dacă ești interesat, sugerează-mi o alternativă pentru a-ți putea trimite.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator RaduMoscu

Am avut in service modelul asta cu acelasi defect, remedierea e simpla, izolati pinul de impamantare, eu am intrerupt pcb-ul din jurul acestuia. modelul acesta e foarte sensibil la interferentele de la o impamantare necorespunzatoare

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
La 20.02.2016 la 15:25, paull00 a spus:

Ai taiat impamantarea sursei? Banuiesc,ca este distractie maxima cand pune mana pe antena si pe tv.

Descarca de aici continutul memoriei de pe t con http://monitor.espec.ws/section26/topic228210.html.

aberatii,chiar credeti aceste..........omul e inginer nu poti sa-i reprosezi ca e in afara a tot ce e logic in depanarea acestui defect

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări