Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Samsung Galaxy s1 i9000

Vizitator mrs1991

Postări Recomandate

Vizitator mrs1991

salutare tuturor.am si eu o problema cu un samsung galaxy s1 i9000.de la o vreme mi se inchide in timp ce vb.dupa ce il deschid bateria imi arata tot plina.am schimbat sistemul de operare de cateva ori si tot asa face. .de o saptamana bateria ma tine ff putin. oare ce sa fie.inainte nu a avut absolut nici o pb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Pot fi o sumedenie de cauze... Acumulator "obosit", oxizi, contacte imperfecte pe pcb, software(mai rar), s.a.m.d.Primul pas, încerci cu un acumulator nou şi "orijinal" sau cu unul 100% ok(probat). Dacă telefonul se comportă la fel şi cu noul acumulator atunci al doilea pas este să contactezi o persoană cu ceva scule şi experienţă în depanarea terminalelor mobile.

Link spre comentariu
Vizitator mrs1991

Pot fi o sumedenie de cauze... Acumulator "obosit", oxizi, contacte imperfecte pe pcb, software(mai rar), s.a.m.d.Primul pas, încerci cu un acumulator nou şi "orijinal" sau cu unul 100% ok(probat). Dacă telefonul se comportă la fel şi cu noul acumulator atunci al doilea pas este să contactezi o persoană cu ceva scule şi experienţă în depanarea terminalelor mobile.

ms mult.o sa cumpar un acumulator nou
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări