Vizitator mrs1991 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 salutare tuturor.am si eu o problema cu un samsung galaxy s1 i9000.de la o vreme mi se inchide in timp ce vb.dupa ce il deschid bateria imi arata tot plina.am schimbat sistemul de operare de cateva ori si tot asa face. .de o saptamana bateria ma tine ff putin. oare ce sa fie.inainte nu a avut absolut nici o pb Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Pot fi o sumedenie de cauze... Acumulator "obosit", oxizi, contacte imperfecte pe pcb, software(mai rar), s.a.m.d.Primul pas, încerci cu un acumulator nou şi "orijinal" sau cu unul 100% ok(probat). Dacă telefonul se comportă la fel şi cu noul acumulator atunci al doilea pas este să contactezi o persoană cu ceva scule şi experienţă în depanarea terminalelor mobile. Link spre comentariu
Vizitator mrs1991 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Pot fi o sumedenie de cauze... Acumulator "obosit", oxizi, contacte imperfecte pe pcb, software(mai rar), s.a.m.d.Primul pas, încerci cu un acumulator nou şi "orijinal" sau cu unul 100% ok(probat). Dacă telefonul se comportă la fel şi cu noul acumulator atunci al doilea pas este să contactezi o persoană cu ceva scule şi experienţă în depanarea terminalelor mobile.ms mult.o sa cumpar un acumulator nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum