Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hp G62 fara sunet dupa schimbare HDD

nordix

Postări Recomandate

Buna....Am un Laptop HP G62 caruia in urma cu o saptamana I-am ars Hdd-ul...L-am dus intr-un service unde I s-a pus alt Hdd si cu ocazia asta I s-a schimbat pasta pe processor si I-au fost curatate coolerele....Dupa ce am ajuns acasa I-am reinstalat sistemul de operare cu driver si tot tacamul si am constatat ca nu mai are sunet.....Am cuplat castile si a inceput sa se auda sunetul in casti.....Ce sa se fi intamplat ?...A uitat cel de la service sa conecteze difuzoarele sau e altceva ?...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nordix

3

• mircea888

1

• porscheg

1

Top autori în acest subiect

Daca se aude normal in casti atunci e foarte probabil sa fi uitat sa cupleze mufa la difuzoare.Se mai intampla si din astea... mergi inapoi la service, e clar ca ei sunt de vina.

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns...Sa inteleg deci ca nu exista posibilitatea sa fi ars ceva pe placa in asa fel incat sunetul sa iasa doar la mufa externa si sa nu se auda in difuzoare...( poate e o intrebare ciudata...deci imi cer scuze ....)Daca era ars vreun circuit final audio banuiesc ca nu se auzea nici in casti ?

Link spre comentariu

Buna...Am dus laptopul inapoi la service si s-a constatat ca uitasera mufa de la difuzoare necuplata.....Situatia s-a rezolvat fara alte complicatii....Va multumesc de raspunsuri....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări