Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Urgent! Unitatea F.S. nu recunoaste hard si optic.

descartees20

Postări Recomandate

Am o unitate F.S. care nu imi recunoaste nici-o componenta hardware. O am de 2-3 luni,si nu am umblat decat ocazional la ea. Am schimbat panglica, alimenteaza hardware pentru ca imi scoate unitatea de cd afara,am dat defaults din bios,am schimbat rami, pastila de bios si acelasi rezultat.unitatea este F.S p300 ,un proc de 2.0ghz,1gb ram vid on-boardCeva idei..plzz? Multumesc pt ajutor anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• descartees20

4

• pop_ady44

2

• Spitfire

1

• Gogured

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu a-i umblat la jumperi de setare master/slave?daca a-i umblat pe acolo pune hdd master si unitatea optica slave succes

am incercat si asta,am lasat separat si hdd-ul si unitatea optica.ms
Link spre comentariu

ambele sunt conectate pe acelasi cablu ?pe care IDE sunt ? 0 sau 1verifica tensiunile de alimentare 5v si 12v pentru HDD si unitatea optica ...conecteaza pe rand HDD sau optic ...schimba IDE 0 sau 1schimba sursa de alimentare ....incerarca alt HDD bun ......O seara buna !

Link spre comentariu

ambele sunt conectate pe acelasi cablu ?pe care IDE sunt ? 0 sau 1verifica tensiunile de alimentare 5v si 12v pentru HDD si unitatea optica ...conecteaza pe rand HDD sau optic ...schimba IDE 0 sau 1schimba sursa de alimentare ....incerarca alt HDD bun ......O seara buna !

nu,separatam schimbat si sursaam incercat si cu alt hdd si cu alte unitati optice...am mai avut unitati de genu F.s si au toane uneori... in sensul ca au mai multe cabluri care vin conecate pe placa de baza fata de alte unitati...si ma intreb daca e ceva neinregula pe acolo?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări