descartees20 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Am o unitate F.S. care nu imi recunoaste nici-o componenta hardware. O am de 2-3 luni,si nu am umblat decat ocazional la ea. Am schimbat panglica, alimenteaza hardware pentru ca imi scoate unitatea de cd afara,am dat defaults din bios,am schimbat rami, pastila de bios si acelasi rezultat.unitatea este F.S p300 ,un proc de 2.0ghz,1gb ram vid on-boardCeva idei..plzz? Multumesc pt ajutor anticipat. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 nu a-i umblat la jumperi de setare master/slave?daca a-i umblat pe acolo pune hdd master si unitatea optica slave succes Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 nu a-i umblat la jumperi de setare master/slave?daca a-i umblat pe acolo pune hdd master si unitatea optica slave succesam incercat si asta,am lasat separat si hdd-ul si unitatea optica.ms Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 asa si ce sa intamplat?ca nu se prea intelege Link spre comentariu
Gogured Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 ambele sunt conectate pe acelasi cablu ?pe care IDE sunt ? 0 sau 1verifica tensiunile de alimentare 5v si 12v pentru HDD si unitatea optica ...conecteaza pe rand HDD sau optic ...schimba IDE 0 sau 1schimba sursa de alimentare ....incerarca alt HDD bun ......O seara buna ! Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 asa si ce sa intamplat?ca nu se prea intelegenimic.Problema este ca nu le vede nici in bios. Link spre comentariu
descartees20 Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 ambele sunt conectate pe acelasi cablu ?pe care IDE sunt ? 0 sau 1verifica tensiunile de alimentare 5v si 12v pentru HDD si unitatea optica ...conecteaza pe rand HDD sau optic ...schimba IDE 0 sau 1schimba sursa de alimentare ....incerarca alt HDD bun ......O seara buna !nu,separatam schimbat si sursaam incercat si cu alt hdd si cu alte unitati optice...am mai avut unitati de genu F.s si au toane uneori... in sensul ca au mai multe cabluri care vin conecate pe placa de baza fata de alte unitati...si ma intreb daca e ceva neinregula pe acolo? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Probabil chipsetul southbridge de pe placa de baza defect/dezlipit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum