Vizitator stelutzzu Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 am facut rost de niste difuzoare qsl15p20. am luat si documentatia de pe un site dar sunt nelamurit in ceea ce priveste constructia incintei :banghead: Dupa unele programe d calcul (nu doresc sa dau nume) rezulta niste incinte cu dimensiuni specifice (tin sa precizez ca toate programele nu au dat acelasi dimensiuni la rezultat... d c??? daca parametrii dif sunt aceiasi??/)In fisa tehnica scrie acolo in dreapta, mai pe la mijloc, sub schita dif niste dimensiuni, asa zise "BOX".Sa fie astea dimensiunile incintei? beleaua e alta: sunt trei dimensiuni akolo.cat pentru inalte si medii cineva mi-a recomandat tot selenium (st322 si qsl10p30). In final... ce filtru trebuie sa folosesc si ce statie imi trebuie pentru o boxa astfel facuta (p 3 cai) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 Uite un proiect cu el http://www.partsexpress.com/pdf/264-466b.pdf Dupa parametrii de aici http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=49 Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 ok ms.da nu cred ca ma ajuta prea mult.proiectul nu spune nimic de filtre, medii si inalte.si in plus as vrea sa fac incinta tip vented.Alte documentatii nu imi puteti oferi? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 Nici un program nu zice de filtre, medii si inalteEu zic sa te indrepti spre o incinta cu 2 cai110 litri acordata la 45Hz, ca inalta poti folosi un PHT408 Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 stiu ca programele nu o sati spuna nimik despre filtre, medii si inalte.dar cel putin, cand faci un proiect, il faci cu totul.Deci tot nu m-ati ajutat foarte mult. Eu am pus niste intrebari la inceput dar... se pare ca pe acest forum in loc sa fi ajutat, mai mult esti bagat in ceata :partyman:Care sunt dimenstiunile corecte ale incintei? alea din fisa tehnica? (si care dintre ele ca sunt trei) sau alea care le afli cu diferite programe si linkuri? (in medie)Si ca proiectu sa fie complet ce trebuie sa mai fac la el? rezonatoarele cum le pun? mediile qsl10p30 si inaltele st322 cum le pun? dimensiuni... pozitii... Si nu in ultimu rand filtru... Ce filtru trebuie sa folosesc.Ca fiu mai explicit: ma axez pe linie selenium (bass: qsl15p20, medii: qsl10p30 si inalte st322). Vreau sa fac o incinta 3way vented. Pentru asta am nevoie de toate iformatiile necesare in constructia incintei (lungime, latime, inaltime, grosme pal, pozitie gauri pentru difuzoare si tw, pozitie si diametru gauri pentru rezonatoare etc.)Ceea ce mi-ati oferit pana akum nu ma ajuta mai cu nimic. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 Eu ti-am dat o sugestie pentru boxa, daca difuzoarele erau luate de la mine poate imi pierdeam si eu vro 5 minute ca sa-ti fac un proiect complet... Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 lol :dark1: hai ma vasile ca nu cred ca iti perzi 5 minute din viata daca imi faci si mie un proiect. Oricum la valoarea ta cred ca ti-ar lua undeva pe la 2 minute. :smt024:Deci ma ajuti si pe mine :rolleyes: ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 We have 5963 registered users daca fiecare mi-ar cere 10 secunde eu as manca la cina bordura de la trotuar. Sorry ca nu am timp sa te ajut. Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 stiu...dar nu cred ca trebuie sa raspunzi la fiecare. presupun ca pe fiecare categorie in parte exista mai multi meseriasi. Cel putin daca tot te apucasi... macar sa duci treaba la bun sfarsit :prayer: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 boxa porturile de reflex vor fi 2 gauri de 70mm diam (vei face doar gaurile pt ca adancimea porturilor necesare coincide cu grosimea peretelui (18mm)) ca inalte recomand pht412 filtrul aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... 36&start=0 nu vei pune filtru decat pe partea de inalte deoarece bass-ul se atenueaza singur peste 4-5Khz :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 10x :supz: Link spre comentariu
Vizitator stelutzzu Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 are vreo importanta unde fac gaurile pentru rezonatoare, medii si inalte? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 nu, atata timp cat sunt pe fata incintei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum