Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunny

Vizitator cristi9373c

Postări Recomandate

Vizitator cristi9373c

Am un televizor sunny lcd 32" si nu gasesc coduri pentru telecomanda de la mediabox in manualul utilizatorului de la UPC. Am incercat si cu metoda cautarii automate dar nu merge... Ma poate ajuta cineva?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• mariancalinescu

1

lcd-ul dvs sunny este construit pe baza unui sasiu chinezesc 101 % , iar telecomenzile de la mediabox-ul upc nu contin deloc codurile pentru astfel de sasie . din pacate pentru dvs , telecomanda pentru lcd-ul dvs necesita musai extragerea de niscaiva cascaval din buzunarele proprii .

Link spre comentariu

prima manevra care trebuie facuta este sa postati dvs modelul aparatului dvs ...nu de altceva , dar poate mi-a /ne-a trecut prin miini asa ceva . dupa aceea , mai vedem ...!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Panterik

SalveDin ce am inteles la un Sunny nu merge telecomanda UPC, valabil si pt cea noua, neagra pt decodor HD.Al meu este un Sunny de 22 cu cod SN022LDMSV39-VIF ce fel te telecomanda sar potrivi, am luat 2 si nu au mers, cei ce vand nu au avut idee ce sa recomande.Multumesc de ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări