bluerocket Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Salut. Mi-am construit o statie de lipit (nu treaba electronica) si mi-am cumparat un ciocan nou de lipit. Am observat ca daca pun ciocanul in suportul de pe statia de lipit acesta atinge suportul la varf si la rezistenta. Pe rezistenta am vazut ca au aparut urme albastre. E ceva gresit aici? Vreau sa-mi intretin ca lumea ciocanul. Daca vreti sa vedeti proiectul meu de nooby atunci uitati aici: La noul ciocan am legat pe langa cablul de la priza si un fir mai micut care are in capat un alligator clip. La ce-i bun? (asta-i alta intrebare ) Multumesc! Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Suporturile mai ,,profi" ca sa fiu in ton cu limbajul tau au in arcul care se vede un al doilea arc in interior in care ciocanul de lipit sta fix,nu atinge cu varful de nimic.Oricum nu cred ca are ce sa se intample in afara faptului ca o sa ai cateva secunde varful ala mai rece dar nu e o problema,nu e termostatat.Firul ala cu crocodil presupun ca e pt pus intre ciocan si piesa pe care o lipesti pt a evita tensiunile ce pot aparea.Presupun,nu sunt sigur.Ledul e prea mic ca sa-ti lumineze montajul si ventilatorul ala e o idee buna dar cu un suport articulat,nu balanganind asa.Pe parcurs o sa imbunatatesti,nu te descuraja.Succes. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Nu are nimic daca se atinge varful cu rezistenta, albastreala aceea a aparut pt ca rezistenta e supraincalzita, la priza mai mult ca sigur ai peste 220V sau 230V pt care e proiectata rezistenta. Link spre comentariu
bluerocket Postat Iunie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2013 Suporturile mai ,,profi" ca sa fiu in ton cu limbajul tau au in arcul care se vede un al doilea arc in interior in care ciocanul de lipit sta fix,nu atinge cu varful de nimic.Oricum nu cred ca are ce sa se intample in afara faptului ca o sa ai cateva secunde varful ala mai rece dar nu e o problema,nu e termostatat.Firul ala cu crocodil presupun ca e pt pus intre ciocan si piesa pe care o lipesti pt a evita tensiunile ce pot aparea.Presupun,nu sunt sigur.Ledul e prea mic ca sa-ti lumineze montajul si ventilatorul ala e o idee buna dar cu un suport articulat,nu balanganind asa.Pe parcurs o sa imbunatatesti,nu te descuraja.Succes. Mersi mult de feedback. Link spre comentariu
bluerocket Postat Iulie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2013 Nu are nimic daca se atinge varful cu rezistenta, albastreala aceea a aparut pt ca rezistenta e supraincalzita, la priza mai mult ca sigur ai peste 220V sau 230V pt care e proiectata rezistenta. Nu e de la prea mult voltaj ), multimetrul citeste 217 V Link spre comentariu
marius_3004 Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Nu se desluseste marca ciocanului de lipit,dar daca are legatura cu vreo tara din asia(cum au majoritatea) atunci 217 v inseamna cam 260v pt ciocan. Stii reclama aia,,prietenii stiu de ce" Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Asa se albastresc in unele zone si letconurile profi de ex weller asa ca nu este o problema cum nici faptul ca se atinge de suport nu este o problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum