Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AWELCO Inverter 140

MoshuLeo

Postări Recomandate

Buna ziua.Am la reparat acest aparat de sudura care are in componenta cele doua placi:Awelco Base 5679 si Awelco Power 5679.Am vazut ca s-a mai discutat pe acest forum despre acestaparat de sudura.Rog colegii care au mai reparat si stiu valoarea rezistentelor din sursele tranzistorilor 20N60S5 de sus din pozele atasate (sunt doua grupuri de cite 5 rezist. in paralel).Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MoshuLeo

2

• em2006

1

• VARAIN75

1

• Maricel

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de raspuns.Cred ca schema atasata este de la awelco mikro 164 cu 8 trz.Placa mea are 4.O sa ridic schema dupa cablaj verificind dupa schema data si o sa vadcare sunt diferentele.Sanatate.

Link spre comentariu

Maricele,DE ce nu-i dai mai bine link-ul la discutia de unde ai luat schema, nu crezi ca era mai corect?-In primul rand, ocupi aiurea spatiul de pe server, platit de Vasile, dand un fisier care a mai aparut la un topic similar, pe care cel ce intreaba il gasea daca folosea functia CAUTARE cum cere regulamentul,-In al 2lea rand ai mai pierdut timp sa-l arhivezi, ca sa i-l dai arhivat,-In al 3lea rand, desenul din arhiva, care reprezinta un releveu al lui Marian, a mai fost modificat pana la forma finala si corecta, deci i-ai dat un desen intermediar, necorectat in totalitate (condensatorul din sch nu e condensator, e termistor).

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări