Vizitator duron750 Postat Octombrie 27, 2004 Partajează Postat Octombrie 27, 2004 Salut. Am achizitionat de curand un aparat de radio Latvya rusesc pe lampi cu banda fm estica (63-75MHz) si avand in vedere ca nu mai exista posturi de radio (cel putin in Cluj) in aceasta banda as vrea sa va intreb cum as putea extinde banda la 88-108 MHz. Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 Exista 2 solutii:- sa umblii la boboine (ceea ce nu este prea indicat, daca nu te pricepi)- sa cauti un convector de banda (pentru 88-98 si 98-108 Mhz, ca fiind estul prea ingust n-o sa-ti intre toata frecevnta deodata). Link spre comentariu
Vizitator duron750 Postat Noiembrie 5, 2004 Partajează Postat Noiembrie 5, 2004 Mersi mult, am reusit pana la urma micsorand valoarea condensatorilor din circuitul de intrare si cel oscilant. Din pacate acoperirea este inegala in cele doua benzi asa ca am prins doar ~88-95MHz. Dar oricum a meritat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum