Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare doza ceramica.

marianilie1989

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianilie1989

4

• zal

2

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Deci mixerul meu de sunet are intrare 'PHONO'' dar este pt doza electromagnetica....pickupul meu are o doza exact ca asta http://images9.okr.ro/auctions.v3/300_3 ... 00_300.jpg , care are un semnal ff mare iar un preamplificator corespunzator as baga pickup in intrarile normale,......iar daca bag pickupul in intrarea de cd (fara preamp'.) este semnalul prea mic..........Ma intelegeti??? Cu stima! :jytuiyu REFERITOR LA REFERAT NU CUNOSC TIPURILE DE DOZE!!!!! ........................... :nas:

Link spre comentariu

Aoleu ce doză! Fiind ceramică, trebuie să faci un atenuator la intrarea preului de doză magnetică, sau chiar la bornele pick-up-ului. Încearcă aşa, cu semireglabilul pus iniţial pe rez maximă. După ce reglezi să se audă clar, dar nu supramodulat semnalul, poţi înlocui cu o rez fixă de valoare cît mai apropiată.

Link spre comentariu

Exact. E cea mai simplă metodă, fără să modifici nimic în amplif.------------------------------Cere unui moderator să-ţi schimbe titlul, altfel e posibil să ţi-l şteargă, conform regulamentului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări