marianilie1989 Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Imi poate oferi cineva o schema de doza de pickup piezoelectrica???? Va multumesc anticipat si scz daca am postat unde nu trebuie!!!! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 schema de doza de pickup piezoelectricaCiteşte referatul de mai jos şi revino cu detalii despre ce anume vrei să faci.Doza piezoelectrica.doc Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Deci mixerul meu de sunet are intrare 'PHONO'' dar este pt doza electromagnetica....pickupul meu are o doza exact ca asta http://images9.okr.ro/auctions.v3/300_3 ... 00_300.jpg , care are un semnal ff mare iar un preamplificator corespunzator as baga pickup in intrarile normale,......iar daca bag pickupul in intrarea de cd (fara preamp'.) este semnalul prea mic..........Ma intelegeti??? Cu stima! REFERITOR LA REFERAT NU CUNOSC TIPURILE DE DOZE!!!!! ........................... Link spre comentariu
zal Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Aoleu ce doză! Fiind ceramică, trebuie să faci un atenuator la intrarea preului de doză magnetică, sau chiar la bornele pick-up-ului. Încearcă aşa, cu semireglabilul pus iniţial pe rez maximă. După ce reglezi să se audă clar, dar nu supramodulat semnalul, poţi înlocui cu o rez fixă de valoare cît mai apropiată. Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Merci de sfat colegu.......... http://www.eeweb.com/blog/extreme_circu ... in-pickups Atenuatorul isi face treaba bn?? ca daca e fac 2 bucati si sa le reglez pe amandoua dupa care pot inlocui semireglabilul cu o rezistenta sa inteleg no??? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Exact. E cea mai simplă metodă, fără să modifici nimic în amplif.------------------------------Cere unui moderator să-ţi schimbe titlul, altfel e posibil să ţi-l şteargă, conform regulamentului. Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Iunie 29, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2013 Daca deranjeaza titlul meu rog un moderator sa il schimbe si va multumesc pt pareri!!!!!!!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Daca citeai regulamentul probabil aveai sa intelegi si tu ca titlul ales e cam anapoda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum