Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentator 5v

Octavian95

Postări Recomandate

octavian un incarcator de nokia (si nu numai) in comutatie (din acela usor ) il gasesti la 5 lei sau gratis daca ai prieteni asa ca nu mai trebuie sa te complici si scoate fix 5v redresati stabilizati si filtrati

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Octavian95

18

• adicontakt

11

• Dr.L

7

• Marian

7

Top autori în acest subiect

Da, in mare parte, cred. Pt ca scoate sinus. Doar releul de incarcare l-ar mai face sa faca zgomot. Dar bobinele de inductie sigur fac galagie. Si stabilizatorul integrat in modulator (de la 12 la 5V) avea toate filtrarile necesare. Iar acum nu mai exista...

Link spre comentariu

octavian un incarcator de nokia (si nu numai) in comutatie (din acela usor ) il gasesti la 5 lei sau gratis daca ai prieteni asa ca nu mai trebuie sa te complici si scoate fix 5v redresati stabilizati si filtrati

Stiu dar as prefera sa fac din incarcatorul ce deja il am mai ales pt. ca statea nefolosit in sertar...Ca sa nu mai vb. ca sunt unul din oameni "de ce sa dau bani pe ceva cand deja il am si il pot modifica gratis"
Link spre comentariu
Da, exact asa, dar cum ai modificat schema, in paint? daca da ( mie asa imi pare la o privire mai atenta ) atunci... ce sa zic, te descurci bine in ala... mai stiu eu pe cineva tot din Arad care taaaaare frumos se descurca in paint.. :da PS: Nu recomand folosirea de surse in comutatie pentru alimentarea de modulator FM, in nici un caz cele de incarcator, scopul lor fiind de a incarca acumulatorii mobilelor, nu prezinta necesitatea filtrarii eficiente a zgomotului de pe alimentare, ma indoiesc temeinic ca modulatorul nu ar protesta.
Link spre comentariu

Da in paintu' din Windows Server 2003 am modificat schema. :da Ce pot sa spun, ce modific eu in paint arata mai bine ca in Photoshop :limb: Cat despre alimentator: nu incape numai un condensator de 1000uF acolo... restul nici batute cu ciocanul nu intra acolo :sparge:

Link spre comentariu

ma , cum naiba al meu merge cu incarcator de telefon , care nici macar nu e auto , din fabrica se alimenteaz la doua baterii r3 iar unul auto sigur nu merge

a-ti incercat si a-ti vazut ca nu merge?

Posted Image

Posted Image

teoria e teorie dar incercati si practic, i-am dat si 9volti si merge , inca s-a marit raza de emisie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări