Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB TDA7294

wolf

Postări Recomandate

Rog pe cei ce detin vre-un cablaj ( Pcb ) in format electronic ( pdf . jpg ) pt TDA7294 sa imi trimita si mie ....mii de multumiri :prayer: Cei ce au si vor sa il "imparta " cu mine sunt rugati sa il posteze aici ..sau sa lase un PM :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wolf

4

• Flor

2

• Fernandes

2

• mariand

1

Top autori în acest subiect

Ms mult pt atentia acordata :partyman: ...ceeea ce imi trebuia mie este doar o imagine a pcb ( doar treasee si gauri ) fara silk ....asta ca sa nu mai stau eu sa proiectez pcb .....intere timp am gasit in dc-- :tonqe: un pcb facut in protel

Link spre comentariu

Nu pot pricepe de ce nu copiezi cablajul din revista. Ce-o fi asa de greu sa il scoti la imprimanta? Hai sa dau mura in gura. Dupa ce ai verificat ca s-a pastrat scara de 1:1, ii dai drumul mai departe la punctare, gaurire, trasare, corodare, verificare, cositorire, pus strapurile, apoi restul componentelor., reverificare, alimentare, have fun.

Link spre comentariu

Scuze celorlalti membrii ai forumului. Stiu ca nu ar trebui, dar e mai bine sa...Amator am fost din 1977 pana in 1982. Atunci, dupa terminarea liceului Electronica, am devenit electronist profesionist. Iar dupa absolvirea Facultatii -evident tot de Electronica- am obtinut titlul si postul de inginer electronist. Recunosc si ca imi castig banii doar din practicarea electronicii. In diferite forme, ca CAD, depanare, publicare de articole in domeniu, etc... De aia am dreptul sa mi se scrie langa nick "zice ca e mester". Din intrebarea pe care ai pus-o dumneata era clar ca habar n-ai cum sa realizeaza un cablaj. Sincer, eu am invatat asta in clasa a VIII-a. Diferenta majora e ca azi nu mai folosesc hartia milimetrica ci un program de CAD. Morala. Am incercat sa va ajut si am reusit sa obtin doar reamintirea proverbului "Facerea de bine e generatoarea complexul lui Oedip." Asa ca concluzia e clara. :toimonster:Editare. Tocmai am citit mesajul de pe personala. Asa ca am o intrebare. Daca esti atat de tare precum spui, de ce intrebi si nu iti realizezi singur cablajul conform necesitatilor? Ca mare filozofie nu e, schema e atat de simpla. Si oricum se gasea la prima cautare cu Gogu'.Sincer, pe hartie milimetrica iti iese in juma de ora. Pe cand in orice CAD iti minim cateva ore. Asta daca ai toate componetele in librarie ca altfel trebuie sa adaptezi, creezi, etc.Scuze, am uitat cu cine vorbesc. :prayer: Rugaminte.Nu imi mai scrie, pt ca de azi plec in concediu. :partyman: Si oricum nu iti voi mai raspunde niciodata.

Link spre comentariu

dupa terminarea liceului Electronica, am devenit electronist profesionistOare dupa ce termini liceul de electronica te numesti electronist profesionist?Sory ca sunt OFF TOPIC dar un liceu si o facultate nu cred ca scoate un profesionist,poate decat diplomele ca in rest experienta cred ca o capeti in timp si mai ales diversificarea lucrarilor in electronica.Oare eu dupa 18 ani de munca cum ar trebui sa ma numesc electronist superprofesionist? :finga:Si apropo,mai intanlesc destule defecte care nu au nici-o logica si care sunt urmarea unor componente de calitate foarte proasta.

Link spre comentariu

Nu frate eu sunt supergigaelectronist fara studii in domeniu, cunostiintele mele vaste sunt dintr-o viata anterioara si am capacitatea de a strica orice lucru functionabil,etc etc. Eu consider ca nu trebuie sa ne dam mari cu studiile noastre, trebuie sa ne ajutam unii pe altii, indiferent de rasa, religie, studii si alte criterii de evaluare.imi cer scuze daca am jignit pe cineva si imi cer scuze de offtopic

Link spre comentariu

Oare atata offtopic ajuta la ceva? Propun sa deschidem un topic separat si sa ne laudam cu studiile noastre, asa cum exista deja unul in care putem sa ne laudam cu aparatele din dotare :axe:

Link spre comentariu

multumesc "XAN77" ...este exact cea ce cautam eu (acel .gif) .............nu cred ca era cazul sa intram in asa polemici care defapt releva ce este mai rau in "om" :partyman: multumesc celor ce m-au ajutat .........si celor care au avut cate un cuvant de spus ( care nu isi avea rostul ) ii rog sa se mai gandeasca "la nemurirea sufletului " :weedman:ps ..am cautat si eu cu gogu si m-am dat batut dupa 5 min ( cred ca trebuia sa mai insist putin ) :weedman: :supz:

Link spre comentariu

cel mai simplu cablaj din lume ptr tda7294 este pozat nu stiu de ce il complica altii asa mult.vazusem in revista tehnium cablajul atat de complicat incat pe suprafata aia de cablaj ieseau 10 buc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări