FLORIN IORDACHE Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Buna ziua ! A venit cineva la mine cu un asemenea playstation sony ps3 super slim 12gb,care vrea sa-l conecteze la net si sa joace jocuri de pe net ??? Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si daca se poate cum se procedeaza,adica trebuie doar conectat la net si descarcate jocuri sau trebuie vreun program special ???? Eu va spun de pe acum ca nu am mai lucrat niciodata cu un playstation.... Astept un raspuns !!! Multumesc mult !!! Link spre comentariu
seby19www Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 de obicei se conecteaza direct la internet prin switch sau router si se fac setari din el sa detecteze automat reteaua. Jocurile de obicei se cumpara daca se doreste jocul online. daca nu se joaca online atunci se poate moda (cine stie) si se pot descarca jocuri de pe net. altceva nu mai stiu. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 Buna seara ! Va multumesc pentru ajutorul acordat . Problema sa rezolvat cu playstation sony ps3 . O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Buna seara ! Va multumesc pentru ajutorul acordat . Problema sa rezolvat cu playstation sony ps3 . O seara buna va doresc !Cum s-a rezolvat?????? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 Pai a mers automat nu a trebuit sa-i fac nimic,adica i-am bagat cablu de la net si am intrat pe net,atata tot nimic mai mult . O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum