Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVX 887

Postări Recomandate

Buna dimineata,Rog daca este posibil, schema DVD -ului portabil AUDIOLA DVX 887USB/SD. Exista un circuit ars care nu i se mai vede toata denumirea, fiind notat cu Q20, si bineinteles un alt smd care am dedus a fi 1AM. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pensionarul

6

• jokerul verde

1

• circiumaru

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi pare rau dar imi spune ca fisierul este prea mare.Voi studia aceasta posibilitate.Multumesc pentru intentia de a ma ajuta.Am descifrat cu o lupaputernica....4953/7BD0...

Link spre comentariu

Daca e notat cu Q s-ar putea sa fie tranzistor dublu P-channel, AP4953, FDS4953, SI4953.

Multumesc pt promptitudine.Maine voi face comanda.Dupa 4953 mai era scris 7BD0... poate se referea la tensiune sau sa fi fost o denumire a circuitului.
Link spre comentariu

Arata asa ca un circuit integrat cu 8 pini...?

Corect este un circuit cu 8 pini insa unul a cam zbutat.Cauza... banuiesc tranzistpril 1AM....Daca as avea schema as puzea vorbiai precis.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Nu am reusit sa rezolv problema cu SI 4953.Se pare ca mai este ceva defect.Pentru verificarea tensiunilor rog schema de principiu a Dvx 887.Unde sa o caut...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări