Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LG din Spania - menu service

coman ion

Postări Recomandate

Sa traiti!Este vorba de crt LG model RL-29FB50RQ ,sasiu MC022A ,procesor VCT3834B D6 , adus din Spania.Functioneaza dar are doar normele BG si L;trebuie sa-i bag norma dk .Fus-ul e bistandard.Pentru intrare in service am incercat:1 . OK si OK2 . Stby red green yellow cyan ok on3 . Menu 7843Niciuna din aceste combinatii nu se potriveste.Mai stie cineva alta formula de intrare in service?Sau poate un dump cu cele 2 norme.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coman ion

4

• Vas

1

• santamihai

1

• radu ionel

1

Top autori în acest subiect

Ptr. a intra Menu Service la sasiu MC022A ,se procedeaza astfel>>>actionati simultan OK( sau menu) de pe telecomanda si OK(sau menu) de pe panoul tv mentinind ambele taste apasate minim. 5/10 secunde

Link spre comentariu

Multumesc mult,intr-adevar asa e.Am reusit cu ok si ok tinute mult timp.Eu incercasem dar le-am tinut cam 2 sec ca la alte sasie lg dupa care m-am concentrat pe varianta 2,cea cu tastele colorate pe care am gasit-o in mai multe manuale de mc022a ,am repetat-o de n ori dar degeaba.acum am pus parametrul sys pe 1,are normele bg,dk si L dar apare alta problema:nu mai receptioneaza corect imaginea, e desincronizata total ,sunet bun.O sa-i schimb fus-ul desi pare corespunzator.E nasol ca e bagat in tuner dar ...

Link spre comentariu

Nu aveam cum sa pun norma franceza pentru ca nu are parametru de pal/secam/ntsc.Parametrul sys din tv are urmatoarele variante scrise pe ecran chiar asa:sys 0 BG/L 1 BG/DK/L 2 BG/DK/I 3 RESERVEDAcest param sys nu corespunde cu cel din manuale care intr-adevar se refera la sistemul de imagine.Daca in service pun varianta sys=0 am imagine si sunet ok pe canale bg si complet aiurea pe canale dk(logic pt ca in menu utilizator nu am dk).Daca pun sys=1 sau 2 am sunet ok (aleg norma potrivita din utilizator-le am pe ambele) dar imaginea e desincronizata indiferent cum as pune bg , dk,L,I.Am incercat si cu alt fus si cu alt dump care avea ambele norme de sunet si face absolut la fel.Mai am o singura idee:sa ma uit pe schema sa vad daca pot pune un modul bistandard d-ala pentru tvuri mai vechi.Daca aveti alta idee ,eu abia astept.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări