adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Salut,am vazut pe net o statie de lipit,la ce ajuta aceasta statie? Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Despre ce ... statie vorbim ? Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Despre ce ... statie vorbim ?statie de lipit cu ledcon Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Termostatata si antistatica ?Brand , model , foto ? Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Termostatata si antistatica ?Brand , model , foto ? eu vreau doar sa stiu ce face atat nu sa si cumpar,am intrebat aici ce este si ce face aceasta statie Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Ca sa stim ce face , trebuie sa stim despre ce statie vorbim.Daca spui ca ai vazut pe net , da link , poate asa ne lamurim. Link spre comentariu
InfoBit Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 o "statie de lipit cu letcon" se foloseste la montarea componentelor electronice pe circuitul imprimat. Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 o "statie de lipit cu letcon" se foloseste la montarea componentelor electronice pe circuitul imprimat.pai cu letconul normal nu se poate? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 O statie de lipit componente electronice pastreaza temperatura virfului de lipit foarte fixa(constanta la nivelul dorit)In functie de gabaritul componentelor trebuie setata si temperatura virfului de lipit.Deci o statie de lipit termostatata este mult mai indicata decit un letcon obisnuit.Vezi linkul de mai jos. Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 O statie de lipit componente electronice pastreaza temperatura virfului de lipit foarte fixa(constanta la nivelul dorit)In functie de gabaritul componentelor trebuie setata si temperatura virfului de lipit.Deci o statie de lipit termostatata este mult mai indicata decit un letcon obisnuit.Vezi linkul de mai jos.am vazut ca pe condensatori ca au o anumita temperatura inscriptionata Link spre comentariu
K1nderu Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Ce ai vazut tu pe condensatori e doar temperatura maxima de lucru a lor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum