Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ISS

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

2

• Rx-Tx

1

• mecaboy

1

Top autori în acest subiect

Undeva prin 145.885 stiu ca mai erau prezenti insa doar in "zile de sarbatoare" si era o ingramadeala totala. Trebuie o antena helix si W multi ca sa fii sigur ca esti auzit din gramada.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salut.

In ultimul timp a fost tacere, cu mici exceptii de ziua rusiei si in momentul in care astronautii faceau legaturi cu diverse universitati. Iti recomand cu caldura sa frecventezi http://www.issfanclub.com/ , acolo vei gasi rapoarte de activitate ;).

In legatura cu legatura, o poti face linistit cu 5W si o antena yagi cu doi elementi. Am fost martor la o legatura facuta in configuratia de care ti-am vorbit, deci nu iti fa probleme. Acum vre-o 4 ani era activitate mare dar mai apoi s-a schimbat echipa de pe ISS, au aparut si probleme cu transceiverul si... a urmat o liniste totala in VOCE, pana mai acum vre-o 2 luni cand s-a reluat activitatea intr-o oare care masura.

P.S. Eu asa am ajuns sa-mi doresc sa obtin indicativ, fiind martor la legaturile pe care le facea YO2MMC prin intermediul ISS. Din pacate nici in aceasta vara nu am avut norocul sa fac vre-o legatura.

Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări