yo9hrb Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 A reusit cineva vreo legatura cu ISS? Daca da, va rog detaliati.Multumesc. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Undeva prin 145.885 stiu ca mai erau prezenti insa doar in "zile de sarbatoare" si era o ingramadeala totala. Trebuie o antena helix si W multi ca sa fii sigur ca esti auzit din gramada. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Vocal e dificil, APRS e relativ simplu, merge cu un GM-300 si un J-pole. Pe mine m-a auzit de pe autostrada din Germania cu antena de mobil... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2013 Multumesc de informatii. O sa incerc vocal, ca APRS n-am. Poate.... cine stie, am bafta. Link spre comentariu
mecaboy Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Salut. In ultimul timp a fost tacere, cu mici exceptii de ziua rusiei si in momentul in care astronautii faceau legaturi cu diverse universitati. Iti recomand cu caldura sa frecventezi http://www.issfanclub.com/ , acolo vei gasi rapoarte de activitate ;). In legatura cu legatura, o poti face linistit cu 5W si o antena yagi cu doi elementi. Am fost martor la o legatura facuta in configuratia de care ti-am vorbit, deci nu iti fa probleme. Acum vre-o 4 ani era activitate mare dar mai apoi s-a schimbat echipa de pe ISS, au aparut si probleme cu transceiverul si... a urmat o liniste totala in VOCE, pana mai acum vre-o 2 luni cand s-a reluat activitatea intr-o oare care masura. P.S. Eu asa am ajuns sa-mi doresc sa obtin indicativ, fiind martor la legaturile pe care le facea YO2MMC prin intermediul ISS. Din pacate nici in aceasta vara nu am avut norocul sa fac vre-o legatura. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum