Swat Cat Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 frate o mica recomadare... incearca sa bagi folie si in interior (foaia de use exterioare) se vezi diferenta + incearca sa astupi toate gaurile mai ales gurile de acces in interior..pierzi multe pe acolo. Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Pe fotografii nu se vede dar am pus aluband si pe panoul de usa in locul unde se aliniaza cu gaurile de service. Panuol este facut din materialul care se pune pe fata posterioara a dulapurilor (cred ca se numeste carton presat), deci este mult mai rigid decat cartonul obisnuit care era din fabricatie, si pe deasupra este melaminat -- nu trebuie folie pentru umezeala. In interior nu am mai pus aluband pt ca am cumparat doar o rola care era destul doar pt asta (a mai ramas apx. 1,5m), iar pe tabla exterioara care este deja antifonat cu antifon caucicat o sa pun dynamat. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 dai atatia bani pe dynamat...1 m2 e vreo 2 mil. Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Nu chiar eu platesc. Va veni un bun prieten la mine toamna asta care lucreaza la un service de auto audio in Gevenva si mi-a zis ca o sa-mi aduca cadou Dynamat de la ei. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 prieten bun. Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Chiar ca este prieten bun. Ieri a venit la mine, astazi impreuna am montat dynamatul. Am pus dynamat original pe toata suprafata panoului exterior la portierele din fata plus cate o bucatica de 25x25 cm de dynamat extreme in spatele difuzorului sub dynamatul original. Din pacate nu am avut la mine aparatul video dar maine o sa fac un filmulet despre cat de mult s-a schimbat sunetul portierei la percutie (fata de portierele din spate care nu sunt antifonate). Sunetul in masina s-a schimbat in bine, nu mult, dar si pana acum se auzea destul de bine. Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 sunetul in sine nu se schimba mult, dar se elimina vuitul ala dat de tabla goala. Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Filmul se gaseste pe: http://video.tinypic.com/player.php?v=40njdjr In realitate se aude mult mai bine diferenta de sunet. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 sunetul in sine nu se schimba mult, dar se elimina vuitul ala dat de tabla goala.hohoho...cat se schimba.... nu mia ai nevoie de sub Link spre comentariu
dividivus Postat Decembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2006 Desi este off topic o sa postez aici ultimele modificari la sistem: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Este bun alubandu asta?as vrea sami iau si eu o rola de 60cm pe 10m si sa antifonez toata masina!din cate am inteles e in jur de 2 mil!!Se merita? Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Mai bine cumpara 2 role de 10cmx10m, asta va ajunge intr-un strat la cele doua portiere (poti antifona ori tabla exterioara ori cea interioara, iti propun cea exterioara) si daca-ti place atunci poti antifona si cealalta tabla. Rola de 10 cm latime este mai usor de folosit si poti lipii si pe suprafete mai putin plate si cele doua role o sa coste aproximativ 90 RON. La Praktiker am vazut si un alt material, se numeste Flashband, costa cu 10% mai mult, este fara folie de aluminiu dar pare mai gros. http://www.andek.com/H%20FLASHBBAND.htm http://www.blanchford.co.uk/acatalog/Tape.html Link spre comentariu
morarumoryca Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Pai mi se pare ca ies mult mai ieftin daca iau aia de 60cmx10m pt ca e in jur de 2 mil...se manuieste greu? Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 dividivus spune-mi te rog cat ai dat pe difuzorul din subb si de unde l-ai luat ... eventual un link :smt006 Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Difuzorul a costat 293 RON si curierul Cargus pana la Tg-Mures inca 30 RON. Vad ca acum s-a mai ieftinit. http://www.sigmanet.ro/cat.php?id=3142&produs=Pioneer%20TS-W306C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum