dividivus Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 Treaba sta cam asa: acum masina mea (o Dacie 1410 TLX din '89) este la reparat, s-a scimbat inclusiv pedalierul, toate usile si acum dupa ce va fi gata as dori sa insonorizez cat mai bine PODEAUA, inainte sa instalez din nou sistemul audio. Cel mai probabil la usile din fata o sa ajunga Dynamat dar nu mai am bani de cheltuit pentru podea, asa ca dati va rog sfaturi cum pot izola zgomotul de rulaj si zgomotul de la suspensie cat mai mult si cu bani cat mai putini. Precizez ca va fi antifonat cu cate doua straturi de antifon cauciucat atat in exterior cat si in interior. Ma gandeam sa pun in interior ceva vatelina imbibat in antifon sau spuma de polietilena care se foloseste la instalarea parchetului melaminat dar nu sunt sigur daca asta este cea mai buna solutie.Astept propuneri sau sfaturi, orice este binevenit. Multumesc anticipat.PS: nu se mai gaseste nicaieri placa bituminoasa cu care era izolat podeaua din fabricatie. Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 eu pot sa iti dau un singur sfat - indiferent ce pui prin portiere sau pe unde pui .... ai grija sa nu tina apa sau umezeala .... de ce ? cred ca iti poti da si tu seama cat de repede iti rugineste tablaria Link spre comentariu
dividivus Postat August 18, 2006 Autor Partajează Postat August 18, 2006 Da asta am observat demult. Era prea tarziu deja.As dori sa intreb daca se poate folosi Dynamat sau produse asemanatoare direct pe antifon pt ca nu stiu daca sa cer sau nu antifonarea usilor (sa nu se rugineasca). Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2006 Inte timp a fost antifonat podeau cu doua stratuli in exterior si 3 straturi in interior peste care am pus vatelina (sub scaunele din fata am pus placi bituminoase cu care a venit masina din fabricatie) si peste asta mocheta. Doar in interior au fost necesare 4 cutii de antifon a cate 5 kg. Am antifonat si usile cate o cutie pe fiecare usa (foarte greu s-a solidificat, am asteptat o saptamana pana cand am putut sa rotesc pe verticala). Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 ofof..da aceasi problema o am si eu!..Am un opel Kaddet Gti varianta sport!...cu 2 usi..Problema e ..ca am suspensii sport pe ea..simt si aud fiecare groapa.!Intrebarea mea e ..,..Dyamantul asta..chiar asa diferenta face? Rigizeaza asa de tare masina? Te costa cam 10-mil folia pt o mare parte din masina. FOlia se foloseste..pt cei ce concureaza la DB draguri..pe mine nu ma intereseaza asa ceva..vreau doar sa reduc nivelul sonor din masina. Se merita? Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Este foarte scump Dynamat-ul, eu vreau sa pun doar in usile din fata (se gaseste kit pt difuzoare din usi). Pt restul habitaclului ramane doar ce am facut pana acuma. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 14, 2006 Partajează Postat Septembrie 14, 2006 vine cineva de aici placi gen dinamat (ceva mai subtiri ) cu 180mii 30x100cm http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22856 le-am testat..sunt ff bune Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2006 Vad ca este vorba despre Aluband produs de Den Braven. Si eu m-am gandit la solutia asta, doar ca nu am ajuns in magazine de specialitate (materiale pt constructii) ca sa vad cat costa si cum arata. Poate o sa incerc pt izolarea fetei laterale a portbagajului, dar pt portiere raman la Dynamat. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 Ce-i nou?AI mai facut ceva?SPor la lucru!..astept detalii. Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2006 Deocamdata am terminat cu masina, este instalat si sistemul audio. Trebuie sa mai antifonez cu dynamat portierele dar deocamdata nu mai am bani (totul ce s-a facut pana acum a depasit 17 milioane). Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 http://www.denbraven.ro Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2006 http://www.denbraven.ro/dbr/ro/prez_pro ... 20Aluband' Trebuie facut copy>paste (nu recunoaste simbolul " ' ") Si inca ceva: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?sho ... 5668&st=60 http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... 329&st=330 Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Ieri am luat Aluband (10cm x 10 m, 46 lei/rola), astazi sper sa am timp pt a instala. O sa revin cu poze. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 deci se merita...si la portbaga poti sa bagi 2/3 straturi.. Link spre comentariu
dividivus Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Am pus aluband pe tabla interioara a portierelor din fata. Se aude o diferenta la medii si la kick bass, sunetul este mai real. Asta este parerea mea subiectiva dar o sa vad daca un prieten de-al meu va sesiza diferenta fara sa stie ca am instalat aluband. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum