surubarila Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Am acest multimetru de mai multi ani de la fostul meu sef. Omul a plecat din tara si n-am ajuns sa iau de la el cablul si discheta.Pe discheta era un soft cu care aparatul se putea conecta la PC putandu-se vizualiza diferite semnale-ca osciloscop.Am gasit un soft pe net,am facut si un cablu programul se deschide(in PC)dar nu reuseste sa stabileasca legatura prin portul serial.Daca are cineva un multimetru asemanator cu discheta originala il rog sa-mi dea de stire.Multam! Metex M-3650D-manual.pdf Link spre comentariu
techs Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Salut !Ai vazut in manual ca programul METVIEW nu are suport decat pebtru WIN3.1 ; 95 si NT ?Poate ca aceasta este problema. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Sanatate permanenta!Multam pentru interes si raspuns!Da ai dreptate,am citit atent si chiar ma gandeam sa instalez un WIN 95 pe un PC mai vechi.Softurile gasite pe net se numesc SCOPE 1.40 si SCOPEVIEW 1.08 dar n-am certitudinea ca sunt identice cu cele de pe discheta originala.La programul pe care l-am instalat pot alege modelul aparatului,portul de comunicatie dar nu se "leaga".O sa pun un WIN 95 si voi vedea.Din nou multam de sfat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum