Vizitator Anonim Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 mi-a adus unu un subwoofer cu integratele stricate si am zis sa ii schimb integratele.. ma uit in el si vad 2 TDA2030 su 5 UTC2030.. TDA-uri gasesc.. dat utc de nicio culoare.. am cautat pe mai multe siteuri si nu am gasit sa cumpar.. si as vrea sa stiu daca e vreun inlocuitor sa pot sa cumpar ceva care se gaseste.. sau macar daca stiti voi un site de unde sa cumpar v-as fi ff recunoscator.. preferabil din tara sa sa nu le astept pana la craciun.. ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 Dupa cum rezulta din datasheet este inlocuitorul lui TDA2030, pin cu pin, singura diferenta fiind tensiunea de alimentare, mai mica in cazul UTC-ului cu 2VDeci le poti inlocui cu incredere. Link spre comentariu
Vizitator Anonim Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 ms mult man.. acum imi comand de pe net niste TDA-uri ca sa le pot schimba.. sper sa imi iasa si sa il repar....ms mult inca odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum