so19so76 Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 Apropo ,dungile de intoarcere pe verticala sunt cauzate de uscarea condesatoarelor din BV sau mai pot fi provocate si de alte defecte.Am si eu un sony care face dungi de intoarcere,daca schimb condurile din verticala vor disparea? Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 8, 2006 Partajează Postat Iunie 8, 2006 iti e frica sa incerci ? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator nik1965 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Dupa schimbarea integratului de BV (TDA1170) constat ca imagine a are o tenta albastra,si nu e din cauza tubului sau a etajelor finale video.Decodor PAl si matrice RGB cu TDA3560 si decodor SECAM cu AN 5633K.Integratul din cadre l-am schimbat in urma unui defect destul de ciudat (TV-ul mergea 1-2 minute dupa care se reducea drastic dimensiunea pe verticala) iar in timpul in care mergea corect imaginea era OK.Intrebare: -ce dracu s-a intimplat? Link spre comentariu
lulu07 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 -ce dracu s-a intimplat?regleaza culoarea la minim si fa reglaje de pe modul tk obtinind o imagine perfect alb/negru sau ........, incearca totusi :smt024 Link spre comentariu
Vizitator nik1965 Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Cu culoarea la minim imaginea e ... alb negru, nu cred ca am sanse, banuiesc ca ceva in decodor dar nu stiu de unde sa incep. Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 FA CUM I-TI SPUN SI VA FUNCTIONA SIGUR1) toti electroliticii din sursa (aprox 4 buc)2) toti electroliticii din cadre (aprox 3 buc)3) 10UF/350V -filtraj U180-200v (alim etaj video)-OBLIGATORIU4)100uF/160V -filtraj +B 5) :drinkers:NU UMBLA IN REGLAJE(SEMIREGLABILI) NICI MACAR IN G2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum