Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Color Goldstar

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

Apropo ,dungile de intoarcere pe verticala sunt cauzate de uscarea condesatoarelor din BV sau mai pot fi provocate si de alte defecte.Am si eu un sony care face dungi de intoarcere,daca schimb condurile din verticala vor disparea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

3

• moro

3

• nelu F

2

• so19so76

1

Top autori în acest subiect

• 3 luni mai târziu...
Vizitator nik1965

Dupa schimbarea integratului de BV (TDA1170) constat ca imagine a are o tenta albastra,si nu e din cauza tubului sau a etajelor finale video.Decodor PAl si matrice RGB cu TDA3560 si decodor SECAM cu AN 5633K.Integratul din cadre l-am schimbat in urma unui defect destul de ciudat (TV-ul mergea 1-2 minute dupa care se reducea drastic dimensiunea pe verticala) iar in timpul in care mergea corect imaginea era OK.Intrebare: -ce dracu s-a intimplat?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

FA CUM I-TI SPUN SI VA FUNCTIONA SIGUR1) toti electroliticii din sursa (aprox 4 buc)2) toti electroliticii din cadre (aprox 3 buc)3) 10UF/350V -filtraj U180-200v (alim etaj video)-OBLIGATORIU4)100uF/160V -filtraj +B 5) :drinkers:NU UMBLA IN REGLAJE(SEMIREGLABILI) NICI MACAR IN G2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări